Protest la Craiova fata de Nastase, venit pentru a sustine o conferinta: "Vrem valori, nu impostori", "Adrian Nastase, profesor de coruptie"

Protest la Craiova fata de Nastase, venit pentru a sustine o conferinta:

Protestatarii au declarat ca Adrian Nastase nu ar fi trebuit sa fie invitat la o institutie de cultura, din cauza ca a fost condamnat la inchisoare cu executare pentru fapte de coruptie. VIDEOOamenii au protestat fata de prezenta lui Adrian Nastase la Craiova Adrian Nastase si-a lansat la Craiova cea mai recenta carte, dar a sustinut si conferinta "Viitorul lui Nicolae Titulescu".

acum 59 luni (14 Jun 2015)

Protestatarii au declarat ca Adrian Nastase nu ar fi trebuit sa fie invitat la o institutie de cultura, din cauza ca a fost condamnat la inchisoare cu executare pentru fapte de coruptie. In materie de politica de coruptie eu zic ca morala ar trebui sa transceada intersele partidului", a spus Dan Cherciu, consilier local.

VIDEOOamenii au protestat fata de prezenta lui Adrian Nastase la Craiova

Adrian Nastase si-a lansat la Craiova cea mai recenta carte, dar a sustinut si conferinta "Viitorul lui Nicolae Titulescu". Nu este normal ca domnul Nastase sa fie aici prezent aici", a declarat Radu Alexandru, in varsta de 24 de ani, unul dintre protestatari.

VIDEOOamenii au declarat ca Adrian Nastase este profesor la corputie

Manifestantii au avut la gat un fular asemanator cu cel pe care fostul premier l-a purtat cand a incercat sa se sinucida.

Unii craioveni au fost deranjati de faprul ca s-a organizat un miting impotriva lui Adrian Nastase. Domnul Nastase a fost premierul Romaniei si a ajutat aceasta tara din toate punctele de vedere.

Adrian Nastase a fost invitat la Craiova de Mircea Cornisteanu, directorul Teatrului National "Marin Sorescu", Prezenta la eveniment s-a facut pe baza de invitatie sau bilet.

Adrian Nastase a fost condamnat la patru ani si sase luni de inchisoare cu executare pentru santaj si luare de mita in forma continuata.

Mai citeste si

Adrian Nastase, atac la un jurnalist B1 TV: "Bai, jigodie! Ce foaie i-a dat contracandidatului sau la dezbaterea finala din 2004

Cum a recenzat Adrian Nastase cartea Adrianei Saftoiu ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro