Protest in apa la Cluj contra primarului. Este vizat seful numit de Boc la Cultura, care crede ca drama de la Colectiv a fost cauzata de "invocarea spiritelor malefice"

Protest in apa la Cluj contra primarului. Este vizat seful numit de Boc la Cultura, care crede ca drama de la Colectiv a fost cauzata de

Potrivit unei postari pe Facebook a lui Szakats Istvan, cele doua instalatii identice au fost create de "un grup de artisti anonimi", iar fiecare consta "dintr-o pluta de 120cm x 60cm, cu inaltimea de 70cm, afisand un fotomontaj reprezentandu-i pe: 1. Instalatiile au fost ancorate in mijlocul Somesului, in amonte de podurile Garibaldi si Elisabeta, folosind 4m respectiv 3m de cablu de otel de 2mm, si cate un boltar fundatie BF3 500x200x195mm. In scrierile sale, Tene Ioan Vasile dezinformeaza in mod voit opinia publica, infierand grupuri etnice si religioase ca inamici ai statului si poporului roman si se alatura, in repetate randuri, valorilor promovate de organizatia fascista Garda de Fier si de Ion Antonescu". Suntem constienti de faptul ca si societatea civila de multa vreme este preocupata de aceasta problema, au fost adunate peste 2.300 de semnaturi din partea ONG-urilor pentru retragerea numirii in functie a lui Ioan Tene", a mai declarat deputatul UDMR de Cluj.

acum 32 luni (21 Jul 2017)

Potrivit unei postari pe Facebook a lui Szakats Istvan, cele doua instalatii identice au fost create de "un grup de artisti anonimi", iar fiecare consta "dintr-o pluta de 120cm x 60cm, cu inaltimea de 70cm, afisand un fotomontaj reprezentandu-i pe: 1. Ioan Vasile Tene - seful Biroului invatamant, cultura, culte, sport, societate din cadrul Primariei Cluj-Napoca, alaturi de inscriptia "Boc, nu-l mai Tene ca ne scufunzi".

In postarea acestuia se mai precizeaza ca "fotomontajul mai continea o imagine de ansamblu a orasului Cluj-Napoca si o reprezentare a personajului Hynkel din Tomania din filmul Dictatorul (1940, r.

Scopul acestui gest este de a atrage atentia clujenilor privind importanta unui "climat cetatenesc bazat pe incredere si respect reciproc", unei "administratii locale care contribuie activ la acest deziderat" si "constientizarii faptului ca toti factorii societali sunt parte a unui proces de invatare".

Mesajul integral al artistilor:

"In data de 21.07.2017 au fost expuse, la podul Garibaldi si podul Elisabeta din Cluj-Napoca, doua instalatii identice, create de un grup de artisti anonimi. Fiecare instalatie consta dintr-o pluta de 120cm x 60cm, cu inaltimea de 70cm, afisand un fotomontaj reprezentandu-i pe:

1. Ioan Vasile Tene - seful Biroului invatamant, cultura, culte, sport, societate din cadrul Primariei Cluj-Napoca, alaturi de inscriptia "Boc, nu-l mai Tene ca ne scufunzi." Totodata, fotomontajul mai continea o imagine de ansamblu a orasului Cluj-Napoca si o reprezentare a personajului Hynkel din Tomania din filmul Dictatorul (1940, r. "Este de ajuns sa vedem alocatiile bugatare care se dau la anumite asociatii culturale in municipiul Cluj-Napoca, si vom vedea foarte clar ca majoritatea banilor clujenilor din taxe si impozite ajung la asociatiile unguresti care finanteaza extremismul maghiar si autonomia Tinutului Secuiesc. "De aceea, acest mars a... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro