Protest fata de vaccinarea obligatorie: "Fiecare dintre noi trebuie sa decida in ce categorie intra - om sau animal de ferma"

Protest fata de vaccinarea obligatorie:

Toti cei care veti lipsi de la acest protest (motive putem gasi oricare dintre noi) recunoasteti in mod implicit ca sunteti de acord sa fiti tratati, dvs si copiii dvs, asemenea animalelor dintr-o ferma si sa vi se injecteze cu forta/sub constrangere o multime de vaccinuri "sigure".

acum 66 luni (13 Aug 2017)

Organizatorii protestului justifica necesitatea unui astfel de protest pe motiv ca oamenii nu pot fi vaccinati cu forta precum animalele. "Sinistrul proiect de lege a vaccinarii a fost introdus pe ascuns in sedinta de Guvern si a fost aprobat, fiind trimis catre Parlament, unde am vazut deja la ce "dezbateri" ne putem astepta (conform declaratiilor sefilor de partide politice).

Toti cei care REFUZATI sa va fie redusi copiii la stadiul de animale in al caror corp ar putea unii sa injecteze cu fortta/sub constrangere ce vor si cand vor suntetti asteptatti la protest!

Toti cei care veti lipsi de la acest protest (motive putem gasi oricare dintre noi) recunoasteti in mod implicit ca sunteti de acord sa fiti tratati, dvs si copiii dvs, asemenea animalelor dintr-o ferma si sa vi se injecteze cu forta/sub constrangere o multime de vaccinuri "sigure". Sa nu spuneti ca nu ati stiut ce va asteapta, vedeti ca numarul de vaccinuri "obligatorii" va creste periodic si veti fi obligati sa le acceptati si pe acelea nou introduse!

Executivul a adoptat miercuri legea vaccinarii care introduce obligativitatea vaccinarii copiilor cu vaccinurile prevazute in Calendarul National de Vaccinare, precum si cu cele administrate in situatii epidemiologice speciale intregii populatii sau anumitor grupuri.

- vaccinarile impuse de situatii epidemiologice care implica vaccinarea ca masura de interventie in vederea limitarii bolilor care pot fi prevenite prin vaccinare;

-vaccinarile pentru alt personal din unitatile publice si private care prin natura atributiilor sunt expuse suplimentar la boli infectioase sau pot reprezenta surse de infectie care ar putea pune in pericol sanatatea publica, stabilite prin hotarare de guvern. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro