Prostituata care si-a injunghiat iubitul cu 15 ani mai tanar, dupa ce a fost prinsa in patul sau cu un client

Prostituata care si-a injunghiat iubitul cu 15 ani mai tanar, dupa ce a fost prinsa in patul sau cu un client

Tribunalul Hunedoara a condamnat-o pe Stela Bacrau, o deveanca de 41 de ani, care a incercat sa isi omoare iubitul, dupa ce a fost prinsa avand relatii intime cu un alt barbat. In 15 martie, in jurul orelor 16, Stela s-a deplasat la locuinta ei impreuna cu un barbat cu care a intrat in legatura anterior pe reteaua Facebook cu scopul de a intretine relatii sexuale cu acesta, cu mentiunea ca iubitul ei era in acel moment la serviciu.

acum 72 luni (15 Jun 2017)

Tribunalul Hunedoara a condamnat-o pe Stela Bacrau, o deveanca de 41 de ani, care a incercat sa isi omoare iubitul, dupa ce a fost prinsa avand relatii intime cu un alt barbat. Tanarul de 26 de ani a fost adus in stare grava la spital si a fost supus unei interventii chirurgicale, pentru a-i fi salvata viata.

"Stela locuieste in Deva, traind in concubinaj cu Marcel P., de 26 de ani, incepand cu luna iunie 2016. In locuinta femeii, impreuna cu cei doi mai locuieste si o minora in varsta de patru ani, nepoata femeii si de care aceasta are grija deoarece minora a fost parasita de mama. In 15 martie, in jurul orelor 16, Stela s-a deplasat la locuinta ei impreuna cu un barbat cu care a intrat in legatura anterior pe reteaua Facebook cu scopul de a intretine relatii sexuale cu acesta, cu mentiunea ca iubitul ei era in acel moment la serviciu. La audiere inculpata a declarat ca principala sursa de venit o are din intretinerea de relatii sexuale cu diversi barbati pe care ii cunoaste prin baruri. In jurul orei 17:00, Marcel a sosit mai devreme de la serviciu, a intrat in camera unde Stela era impreuna cu barbatul respectiv, a asteptat ca acestia sa se imbrace, dupa care s-au deplasat toti la un bar din zona unde au consumat bauturi alcoolice, respectiv bere. In jurul orelor 20, Stela impreuna cu minora si cu Marcel s-au deplasat spre casa, iar cand au ajuns in fata scarii blocului, femeia a fost luata la bataie cu pumnii si cu palmele de catre barbat, in urma careia a cazut la pamant", se arata in dosar. A fost transportat la spital, unde a fost operat, iar pentru vindecare a avut nevoie de circa 30 de zile de ingrijiri medicale. Stela Bacrau a recunoscut faptul ca l-a injunghiat pe iubitul ei cu un cutit de bucatarie, afirmand ca a vrut sa se apere de el. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro