Prostia omeneasca in varianta frica de puscarie. Cazul traseistului PD-PSD Adrian Severin

Prostia omeneasca in varianta frica de puscarie. Cazul traseistului PD-PSD Adrian Severin

> Tu, un individ care ai avut multa vreme puterea pe mana, bagat prin tot felul de ministere, parlamente, comitete si comitii de toti neocomunistii pe langa care te-ai gudurat zeci de ani. Anul trecut, de exemplu, tovarasul Adrian Severin, cel care ne-a facut de ras in toata lumea cu spaga europarlamentara dovedita de jurnalistii britanici de la "The Sunday Times", i-a adresat o scrisoare publica noului ambasador al SUA venit in Romania, Hans Klemm, in care, ca un adevarat guru in politica externa, ii explica diplomatului american numai ineptii. O dictatura in care n-ai nevoie de niciun argument ca sa sustii, ca fost ministru de Externe, ca-n tara ta fac jocuri necurate americanii sau ca plecarea prin demisie a unui Guvern corupt si incompetent, asa cum s-a dovedit a fi Guvernul Ponta, a fost, de fapt, o lovitura de stat.

acum 81 luni (6 Jan 2016)

>

Tu, un individ care ai avut multa vreme puterea pe mana, bagat prin tot felul de ministere, parlamente, comitete si comitii de toti neocomunistii pe langa care te-ai gudurat zeci de ani. Da, e complicata viata atunci cand stii ca te asteapta niste judecati grele pentru luare de mita, trafic de influenta, spalare de bani.

Tovarasul Adrian Severin, mai cunoscut pentru scandalul "Eurospaga" din Parlamentul European, cand se angaja ca, in schimbul a vreo suta de mii de euro, sa sprijine niste amendamente favorabile unei companii private, are diverse trairi publice.

Anul trecut, de exemplu, tovarasul Adrian Severin, cel care ne-a facut de ras in toata lumea cu spaga europarlamentara dovedita de jurnalistii britanici de la "The Sunday Times", i-a adresat o scrisoare publica noului ambasador al SUA venit in Romania, Hans Klemm, in care, ca un adevarat guru in politica externa, ii explica diplomatului american numai ineptii. (...) Se pare insa ca reprezentantii FBI ghideaza si activitati ale DNA menite a-i "sanctiona" pe oamenii politici, oamenii de afaceri sau oamenii de cultura romani care nu adopta convingator agenda geo-politica a SUA ori, prin preocuparile lor, ii stanjenesc promovarea.(...) Circula tot mai intens informatia ca un numar semnificativ de procurori DNA au primit cetatenie americana.

N-are rost sa va mai spun ca tovarasul Adrian Severin, caruia i-am platit, zeci de ani, salariile babane de individ invatat sa mulga bani de la stat, nu a avut niciun argument pentru prostiile scrise mai sus. Desigur, inventiile nu se pot dovedi si, cum tarisoara asta libera iti permite sa debitezi si tot felul de scenarii romano-americane, scrii pe peretii blogului tau ce te duce si pe tine mintea de om inspaimantat ca te asteapta, poate, celula. Ce mai conteaza ca inventezi birouri ale FBI la DNA sau ca insinuezi ca nenorocitii de americani fac, de fapt, justitia in tara noastra (serios, cat de penibil poti fi?). Ce mai conteaza ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro