Propuneri: Mamaia are nevoie de toalete publice, liniste si hidranti

Manele pana noapte tarziu Proprietarul unui hotel s-a plans de faptul ca vizavi de el functioneaza un club de manele unde muzica rasuna mult dupa miezul noptii. Proprietarul unui hotel de trei stele, cumparat in urma cu cativa ani, cu trei milioane de euro, spune ca este nemultumit ca in fata lui s-a construit un imobil provizoriu care nu s-a mai daramat ba care, mai mult, se va extinde cu doua etaje. Acesta a le va trimite oamenilor de afaceri din Mamaia si Satul de Vacanta un "chestionar de decizie", ca sa afle daca Primaria Constanta mai trebuie sa ramana sau nu in Asociatia Litoral-Delta Dunarii.

acum 56 luni (23 Feb 2016)

Mamaia are probleme, in ciuda faptului ca a fost, peste un deceniu, febletea ex-primarului cercetat penal, Radu Mazare. Proprietarii de afaceri din zona s-au intalnit, luni seara, cu reprezentantii Primariei Constanta si si-au spus pasurile. Desi pare greu de crezut, acestia au ridicat probleme care ar fi trebuit sa fie rezolvate de mult in orice statiune, daramite in una cu pretentii, de fite, cum se vrea Mamaia.

Una dintre problemele ridicate de cei prezenti la dezbateri a fost... Proprietarul unei terase din centrul statiunii a spus ca unitatea sa este asaltata de oameni care intra numai pentru a folosi grupurile sanitare, care lipsesc cu desavarsire din zona Cazinoului, de exemplu.

Manele pana noapte tarziu

Proprietarul unui hotel s-a plans de faptul ca vizavi de el functioneaza un club de manele unde muzica rasuna mult dupa miezul noptii. Probabil ca a primit multe reclamatii de la turistii care, in loc de sunetul linistit al marii sunt nevoiti sa asculte vocea lui Salam sau Bursuc. Problema este greu de rezolvat, pentru ca institutiile statului trebuie sa masoare intensitatea sunetului cu aparate speciale de masura, calibrate si omologate. Deranjeaza si muzica de la terase, care rasuna de multe ori pana in zori de zi.

Cu vedere la ruine sau santier

Un altul s-a plans ca turistii care vor sa priveasca marea dimineata au in fata imaginea unor ruine demne de un scenariu de film apocaliptic.

Proprietarul unui hotel de trei stele, cumparat in urma cu cativa ani, cu trei milioane de euro, spune ca este nemultumit ca in fata lui s-a construit un imobil provizoriu care nu s-a mai daramat ba care, mai mult, se va extinde cu doua etaje.

Hidrantii, o problema

Proprietarii de afaceri spun ca au probleme si in ceea ce priveste autorizarea din partea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea. Hotelierii spun insa ca acest lucru nu tine de ei si cer solutii de la primarie. De asemenea, acestia ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro