Propunere INEDITA facuta de deputatul Ion Cupa, presedintele ALDE Dolj

Propunere INEDITA facuta de deputatul Ion Cupa, presedintele ALDE Dolj

Toti cetatenii trebuie sa aiba posibilitatea de a afla ce se discuta in sedintele consiliilor comunitatilor lor, cum sunt reprezentate interesele lor de catre politicienii carora le-au acordat votul, cum sunt gestionati banii locali care provin din taxele si impozitele pe care acestia (cetatenii) le platesc", a mai spus deputatul Cupa.

acum 54 luni (1 Aug 2016)

ALDE Dolj cere ca toate sedintele consiliilor administrative (comunale, orasenesti, municipale, judetean) sa fie transmise LIVE, pe internet.

" Am solicitat alesilor nostri locali de la Bucovat sa dea un exemplu si sa initieze un proiect de hotarare care prevede transmiterea in direct a sedintelor Consiliului Local Bucovat. Cetatenii interesati care nu pot merge la sedinte (care sunt publice) sa aiba aceasta posibilitate alternativa de a sti ce se intampla cu banii lor din taxe si impozite", a declarat deputatul Ion Cupa, presedinte ALDE Dolj. Acolo unde nu a existat niciodata trebuie initiate hotarari de consiliu care sa impuna aceasta practica absolut democratica. ALDE Dolj considera ca autoritatile publice au obligatia sa-si desfasoare activitatea intr-o maniera deschisa, transparenta fata de public, in care accesul liber si neingradit la informatiile de interes public sa constituie o regula. Toti cetatenii trebuie sa aiba posibilitatea de a afla ce se discuta in sedintele consiliilor comunitatilor lor, cum sunt reprezentate interesele lor de catre politicienii carora le-au acordat votul, cum sunt gestionati banii locali care provin din taxele si impozitele pe care acestia (cetatenii) le platesc", a mai spus deputatul Cupa. Familia a anuntat cand are loc

+Daniel Savu, membru al Comisiei de Control a SRI: "Procurori si ofiteri de ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro