Proiectul umitor a trei studenti din Brasov: dau examenul de diploma cu o super masina de curse construita de ei

Proiectul umitor a trei studenti din Brasov: dau examenul de diploma cu o super masina de curse construita de ei

"Furia Rosie" va fi adusa in fata comisiei de examinare Sebastian Aftanasa, Robert Barabas si Ion Gavriloae lucreaza din octombrie 2013 la un proiect care are ca final realizarea unei masini de curse, un Audi S2 cu motor Hemi 6,1L, 550 HP, cu care va participa in Campionatul National de Viteza pe Trasee Montane Robert Barabas.

acum 99 luni (2 Jul 2015)

Cei trei studenti, foarte buni prieteni, isi sustin vineri, la Facultatea de Autovehicule Rutiere, proiectul de diploma care consta intr-o masina. "Furia Rosie" va fi adusa in fata comisiei de examinare

Sebastian Aftanasa, Robert Barabas si Ion Gavriloae lucreaza din octombrie 2013 la un proiect care are ca final realizarea unei masini de curse, un Audi S2 cu motor Hemi 6,1L, 550 HP, cu care va participa in Campionatul National de Viteza pe Trasee Montane Robert Barabas. Ideea a pornit din dorinta lui Robert de a crea impreuna cu tatal lui o masina de curse in propriul lui garaj, masina cu care sa participe in Campionat. Eu si Ion Gavriloae suntem mecanicii lui si am contribuit fiecare cu munca noastra", spune Sebastian Aftanasa, care se pregateste pentru ziua cea mare - examenul de maine.

Astfel, vineri, 3 iulie 2015, in curtea Corpului N, incepand cu ora 9.00, cand are loc sustinerea proiectelor teoretice in fata comisiei de examinare, bolidul de curse al stuentilor - botezat de pietenii lor "Furia ROsie" - va putea fi admirat de curiosi. Pas cu pas, prin munca si efort, a reusit sa isi treaca in palmares titlul de campion national la clasa pufo, mini, dar si la clasa Rotax.

Tanarul pilot si-a facut debutul in Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop, cu prilejul Trofeului Rasnov, din aprilie 2015. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro