Proiectie caritabila la TIFF. Hai la film ca Sectia de Arsi a Spitalului Judetean din Cluj sa fie mai bine dotata!

Proiectie caritabila la TIFF. Hai la film ca Sectia de Arsi a Spitalului Judetean din Cluj sa fie mai bine dotata!

Proiectia caritabila de la editia din acest an a TIFF va rula luni, 5 iunie, de la ora 21.45, la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj.

acum 66 luni (4 Jun 2017)

Proiectia caritabila de la editia din acest an a TIFF va rula luni, 5 iunie, de la ora 21.45, la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj. Initiativa apartine celor de la TIFF si din Fratia Barbosilor.

Filmul care va fi proiectat este cel mai recent film regizat de Sally Potter, e o satira la adresa elitei britanice si a castigat Premiul Guild Film la Festivalul de la Berlin, anul acesta.

Ziua de sambata, 3 iunie, la TIFF 2017:

Mai puteti citi:

Weekend la Castel si experiente inedite la InfiniTIFF, locul unde spectatorii pot decide finalul unui film. "Va fi provocare adresata publicului si cinefililor"

VIDEO Gala de deschidere a TIFF 2017: "Avem filme in biserica, dar si filme erotice. Avem multa comedie, comedie neagra, avem si manele"

VIDEO Surprizele TIFF 2017: mai multe comedii, experiente de realitate virtuala, filme erotice pe pelicula de 16 milimetri Zece motive pentru care nu trebuie sa ratezi TIFF 2017: de la Alain Delon la Armand Assante si la Tora Vasilescu Tudor Giurgiu, directorul TIFF: "Alain Delon incheie un ciclu dedicat unei epoci de glorie a filmului. Anul viitor vom face o schimbare" VIDEO Detalii despre TIFF 2017, cel mai important festival de film din Romania ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro