Programul "Rabla Clasic", suplimentat cu 4.000 de vouchere

Programul

Programul "Rabla Clasic" a fost suplimentat cu 4.000 de tichete electronice, iar ritmul de achizitionare continua sa fie extrem de rapid, respectiv 15 vouchere pe minut, a anuntat, astazi, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Cristiana Pasca Palmer.

acum 89 luni (18 Jul 2016)

Programul "Rabla Clasic" a fost suplimentat cu 4.000 de tichete electronice, iar ritmul de achizitionare continua sa fie extrem de rapid, respectiv 15 vouchere pe minut, a anuntat, astazi, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Cristiana Pasca Palmer. Incepand de azi, am decis suplimentarea programului "Rabla Clasic" cu 4.000 de tichete si, din cate am inteles, ritmul de alocare este de 15 tichete pe minut. Vom vedea daca va urma, dupa aceasta etapa, o noua suplimentare, in functie si de celelalte linii de finantare deschise pentru "Rabla Plus" si pentru infrastructura destinata masinilor electrice", a mentionat Pasca Palmer, intr-o conferinta de presa, potrivit Agerpres.

AFM a lansat "Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national'' (cunoscut sub titulatura de Programul "Rabla'') pentru persoanele fizice in data de 14 iunie 2016.

Anul acesta, Programul "Rabla" este structurat pe doua componente: "Rabla Clasic" - prin care romanii pot beneficia de o prima de casare pentru achizitia unui autovehicul nou in schimbul unui autovehicul vechi si "Rabla Plus" - program nou, prin care este stimulata achizitia unui autovehicul nou pur electric sau nou electric hibrid, fara obligativitatea casarii un autovehicul vechi.

Conform Ministerului Mediului, in cazul "Rabla Clasic" ramane in vigoare prima de casare de 6.500 de lei. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro