Programul pentru anul 2016 s-a incheiat ieri. Ce inseamna "Rabla" pentru automobilul din Romania

"Interesul fata de Programul "Rabla" continua sa fie foarte ridicat si ma bucur ca am reusit sa identificam resursele pentru a inlocui si mai multe masini vechi cu autovehicule noi, mai putin poluante", a declarat ministrul Mediului, Cristiana Pasca Palmer, cu ocazia ultimei suplimentari a bugetului "Rabla", cu 23 de milioane de lei sau echivalentul a 3.500 de vouchere.

acum 90 luni (21 Dec 2016)

Pana la finalul sau, aproximativ 25.000 de persoane fizice si juridice au beneficiat de tichetele electronice in valoare de 6.500 de lei fiecare. Ultimele date disponibile arata ca in doar patru lunii de la lansare, deci pana la finalul luni septembrie 2016, peste 15.000 de masini noi fusesera achizitionate in cadrul programului. Programul este considerat un succes si din perspectiva autoritatilor care au suplimentat de trei ori numarul de tichete disponibile. In total, au fost puse la dispozitia romanilor care si-au dus la casat masinile vechi peste 28.000 de tichete electronice, iar autoritatile estimeaza ca pana la finalul programului vor fi beneficiat de "Rabla 2016" cel putin 25.000 de persoane fizice si juridice din Romania.

"Interesul fata de Programul "Rabla" continua sa fie foarte ridicat si ma bucur ca am reusit sa identificam resursele pentru a inlocui si mai multe masini vechi cu autovehicule noi, mai putin poluante", a declarat ministrul Mediului, Cristiana Pasca Palmer, cu ocazia ultimei suplimentari a bugetului "Rabla", cu 23 de milioane de lei sau echivalentul a 3.500 de vouchere. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro