Programul lunii martie la TEATRUL TINERETULUI (Palatul National al Copiilor)

Si in luna martie Teatrul Tineretului (Palatul National al Copiilor) va asteapta sa ii treceti pragul, cu o serie de reprezentatii de top: Pe 2 martie aveti programare la "DOCTORI DE FEMEI", o comedie alerta, plina de incurcaturi si rasturnari de situatie.

acum 113 luni (18 Feb 2015)

Si in luna martie Teatrul Tineretului (Palatul National al Copiilor) va asteapta sa ii treceti pragul, cu o serie de reprezentatii de top:

Pe 2 martie aveti programare la "DOCTORI DE FEMEI", o comedie alerta, plina de incurcaturi si rasturnari de situatie.

Iar pe 4 martie este momentul sa aplaudati doi actori de geniu, care se regasesc pentru prima oara in aceeasi distributie: RADU BELIGAN si MAIA MORGENSTERN va asteapta la spectacolul "LEUL DESERTULUI".

Pe 10 martie MEDEEA MARINESCU si MARIUS MANOLE va invita la spectacolul "FA-MI LOC" - o comedie, ce demonstreaza ca viata e plina de surprize! Vino sa razi cu pofta, alaturi de Ioan Gyuri Pascu, Niculae Urs si Doru Ana la o comedie cu personaje fermecatoare si replici memorabile.

Toate spectacolele enumerate mai sus se joaca pe scena Teatrului Tineretului (Palatul National al Copiilor), iar biletele se gasesc la casa de bilete Startickets de la Palatul National al Copiilor si online pe startickets.ro, bilete.ro, blt.ro, biletoo.ro si bilet.ro. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro