Program TV de Paste: doua editii din "Romanii au talent", "Nea Marin Miliardar" si o Loredana "la puterea a treia"

Loredana, Stele Popescu si Iuliana Tudor sarbatoresc Pastele la TVR 1 Telespectatorii TVR 1 pot urmari, in perioada Pastelui, programe de divertisment si editii speciale ale emisiunilor brand ale televiziunii, precum si documentare si transmisiuni directe cu caracter religios, printre invitatii postului numaradu-se Loredana si Stela Popescu. Andi Moisescu, Andra, Mihaela Radulescu si Bebe Cotimanis, in portie dubla, la "Romanii au talent" FOTO Pro TV Antena 1 ruleaza "Nea Marin Miliardar" si prezinta trupa ABBA intr-o noua componenta In seara de Inviere, de la ora 20:30, Antena 1 transmite o editie speciala din "Te cunosc de undeva" care ii are ca invitati pe copiii de la "Next Star". In cea de-a doua zi de Paste, cei mici si cei mari se pot bucura de doua filme adresate intregii familii, "Lanterna verde - Inceputuri/ Green Lantern - First Fight" si "Blanosul/ Shaggy Dog", care vor fi difuzate de Prima TV, incepand de la ora 11:30.

acum 104 luni (10 Apr 2015)

Loredana, Stele Popescu si Iuliana Tudor sarbatoresc Pastele la TVR 1

Telespectatorii TVR 1 pot urmari, in perioada Pastelui, programe de divertisment si editii speciale ale emisiunilor brand ale televiziunii, precum si documentare si transmisiuni directe cu caracter religios, printre invitatii postului numaradu-se Loredana si Stela Popescu.

Astfel, Iuliana Tudor promite un show cu Loredana la "O data-n viata", Mircea Dinescu gateste, in deschiderea noului sezon "Politica si delicateturi", bucate traditionale pentru o invitata speciala, Stela Popescu, in duminica Pastelui, la ora 15:00, iar Cristi Tabara si echipa "Exclusiv in Romania" fac Pastele in Maramures, la Biserica din Deal din Ieud, afla in patrimoniul mondial UNESCO.

Vedetele folclorului romanesc stau "La masa de Pasti" cu toti romanii in Noaptea de Inviere, iar nana Veronica din Balnaca-Grosi face "Ultima prescura" pentru Sfanta Liturghie de Pasti. Totodata, in zilele de Pasti, la TVR 1 sunt programate si doua editii speciale ale emisiunii Tezaur folcloric, de la orele 12:45 si 16:00.

Sambata, de la 23:45, TVR 1 transmite, de asemenea in direct, slujba prilejuita de praznicul Invierii Domnului, tot de la Catedrala Patriarhala din Bucuresti.

Cristi Tabara FOTO TVR 1

TVR 1 isi invita telespectatorii, si in acest an, la o masa intinsa, la care vor sta alaturi de vedetele muzicii populare romanesti, de la ora 0:50, cu Iuliana Tudor. Editia speciala "O data-n viata" de Pasti va fi difuzata duminica, de la ora 21:10, la TVR 1 si online, pe TVR+.

Pe de alta parte, vineri, de la 16:30, TVR 1 va difuza documentarul "Saptamana patimilor" si "Ziua Invierii", despre semnificatia Saptamanii Mari si a Sarbatorii Invierii, realizat de Paula Tabarca. Pro TV difuzeaza doua editii din "Romanii au talent"

In seara de Inviere, Alex Dima, corespondent special ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro