PROGNOZA Vremea se incalzeste in urmatoarele doua saptamani. Ce temperaturi vor fi in tara

PROGNOZA Vremea se incalzeste in urmatoarele doua saptamani. Ce temperaturi vor fi in tara

Intre 14 si 17 ianuarie, desi in usoara scadere, valorile termice se vor mentine apropiate de cele normale, cu maxime cuprinse, in medie, intre 0 si 3 grade si temperaturi minime ce se vor incadra intre--7 si -- 3 grade. In perioada 14 -- 17 ianuarie, desi in usoara scadere, valorile termice se vor mentine apropiate de cele normale, cu maxime cuprinse, in medie, intre 0 si 3 grade si temperaturi minime ce se vor incadra intre--6 si--3 grade. Intre 14 si 17 ianuarie, desi in usoara scadere, valorile termice se vor mentine apropiate de cele normale, cu maxime cuprinse, in medie, intre 1 si 4 grade si minime ce se vor inscrie in ecartul--7 la--4 grade.

acum 53 luni (4 Jan 2016)

Intre 9 si 11 ianuarie va fi mai calda decat de obicei, cu medii regionale ale temperaturilor maxime de 6 -- 8 grade si minime in jurul pragului de inghet.

Astfel, in medie, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 8 grade, iar cele minime, intre--3 si 0 grade. Pana spre 7 ianuarie se vor semnala precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare, posibil, local, moderate cantitativ, iar apoi vor predomina ploile.

In Crisana, vremea se va incalzi inca din primele zile, maximele termice trecand la valori pozitive incepand din 6 ianuarie, data de la care nici minimele nocturne cu vor cobori, in medie, sub--3 grade. Pe parcursul celei de-a doua saptamani, desi in usoara scadere, valorile termice diurne se vor mentine peste cele normale, maximele fiind, in medie, cuprinse intre 3 si 7 grade. Vor fi mai ales lapovite si ninsori pe 4 si 5 ianuarie, apoi vor predomina ploile, iar in unele zile vor fi conditii de polei. Intre 7 si 13 ianuarie, regimul termic va fi mai ridicat decat cel normal pentru aceasta perioada, media regionala a maximelor urmand a fi cuprinsa intre 1 si 4 grade, iar cea a minimelor, intre--5 si--1 grad. Intre 14 si 17 ianuarie, desi in usoara scadere, valorile termice se vor mentine apropiate de cele normale, cu maxime cuprinse, in medie, intre 0 si 3 grade si temperaturi minime ce se vor incadra intre--7 si -- 3 grade. Temporar se vor semnala precipitatii slabe, predominant ninsori, cu probabilitate mai mare de aparitie in prima saptamana si in intervalul 11-13 ianuarie. Intre 6 si 13 ianuarie, regimul termic va fi mai ridicat decat cel normal pentru aceasta perioada, media regionala a maximelor urmand a fi cuprinsa intre doua si 5 grade, iar cea a minimelor, intre--5 si--1 grad.

In perioada 14 -- 17 ianuarie, desi in usoara scadere, valorile termice se vor mentine apropiate de cele normale, cu maxime cuprinse, in medie, intre 0 si 3 grade si temperaturi minime ce se vor incadra intre--6 si--3 grade. Temporar, se vo... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro