PROGNOZA METEO Vremea se incalzeste treptat in urmatoarele doua saptamani. Temperaturile vor ajunge chiar si la 10 grade Celsius

PROGNOZA METEO Vremea se incalzeste treptat in urmatoarele doua saptamani. Temperaturile vor ajunge chiar si la 10 grade Celsius

Potrivit prognozei meteo valabila pentru perioada 25 ianuarie - 7 februarie 2016, vremea se va incalzi treptat in Banat, unde media regionala a temperaturilor maxime va creste de la 2 grade Celsius la 10 gradel Celsius pe 28 ianuarie. Intre 29 ianuarie si 31 ianuarie se va produce o racire usoara, apoi se vor inregistra medii preponderent pozitive ale temperaturii aerului, in timp ce maximele si minimele vor fi usor mai ridicate decat in mod obisnuit in aceasta perioada a anului. Intre 29 ianuarie si 31 ianuarie se va produce o racire usoara, insa, incepand cu 1 februarie se vor inregistra, zilnic medii pozitive ale temperaturii aerului, iar atat maximele cat si minimele, vor fi usor mai ridicate decat in mod obisnuit in aceasta perioada a anului.

acum 102 luni (25 Jan 2016)

Potrivit prognozei meteo valabila pentru perioada 25 ianuarie - 7 februarie 2016, vremea se va incalzi treptat in Banat, unde media regionala a temperaturilor maxime va creste de la 2 grade Celsius la 10 gradel Celsius pe 28 ianuarie. Apoi, pana pe 7 februarie se vor inregistra medii pozitive ale temperaturii aerului si, atat maximele, cat si minimele, vor fi usor mai ridicate decat in mod obisnuit in aceasta perioada a anului.

In Crisana, regimul termic va deveni unul mai cald, iar media temperaturilor maxime va creste de la 1 grad Celsius pana la 9 grade, pe 28 ianuarie. Intre 29 ianuarie si 31 ianuarie se va produce o racire usoara, apoi se vor inregistra medii preponderent pozitive ale temperaturii aerului, in timp ce maximele si minimele vor fi usor mai ridicate decat in mod obisnuit in aceasta perioada a anului. Precipitatii slabe mixte sunt prognozate in zilele de 25 si 26 ianuarie, cand vor fi conditii de polei.

In Transilvania, vremea va reveni treptat la normal, astfel incat media temperaturilor maxime va creste de la--2 grade, pe 25 ianuarie, la 7 grade, pe 28 ianuarie, iar valorile termice nocturne, desi in continuare negative, vor ajunge, la sfarsitul aceluiasi interval, apropiate de punctul de inghet. In perioada 29 -- 31 ianuarie se va produce o racire usoara, insa, incepand cu 1 februarie, se vor inregistra temperaturi usor mai ridicate decat in mod obisnuit in aceasta perioada a anului. Probabilitatea pentru precipitatii va fi ridicata si intre 1 si 6 februarie, cand vor fi si conditii de polei. Intre 29 ianuarie si 31 ianuarie se va produce o racire, insa incepand cu 1 februarie se vor inregistra in cursul zilei medii pozitive ale temperaturii aerului iar minimele vor fi, de asemenea, usor mai ridicate decat in mod obisnuit in aceasta perioada a anului. Luni si marti se vor consemna precipitatii slabe, mixte si ulterior spre sfarsitul primei saptamani, iar ulterior intre 1 si 7 februarie.

In... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro