Prognoza meteo: un val de aer fierbinte loveste Romania. Cat de cald se anunta, unde revin ploile, de cand se racoreste

Prognoza meteo: un val de aer fierbinte loveste Romania. Cat de cald se anunta, unde revin ploile, de cand se racoreste

Vremea va fi in general frumoasa si miercuri, cu innorari temporare in sudul si in estul teritoriului, dar si in zonele montane si submontane unde pe arii restranse vor fi ploi de scurta durata si posibil descarcari electrice.

acum 84 luni (13 Jun 2017)

Conform Administratiei Nationale de Meteorologie(ANM), vremea va fi in general frumoasa si va continua sa se incalzeasca, devenind calduroasa in sudul tarii. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in regiunile estice si zona montana unde pe arii restranse vor fi ploi de scurta durata si descarcari electrice. Temperaturile maxime se vor incadra intre 24 si 31 de grade, mai ridicate in sudul Olteniei si al Munteniei, pana la 33-34 de grade.

Vremea va fi in general frumoasa si miercuri, cu innorari temporare in sudul si in estul teritoriului, dar si in zonele montane si submontane unde pe arii restranse vor fi ploi de scurta durata si posibil descarcari electrice. Temperatura aerului, in scadere usoara fata de intervalul precedent, va avea maxime cuprinse intre 20 si 32 de grade si minime intre 6 si 18 grade.

Precipitatii si temepraturi scazute

De joi, innorarile se muta in regiunile sud-estice, la deal si la munte unde pe arii restranse vor fi averse si posibil descarcari electrice. Temperaturile maxime se vor incadra intre 20 si 30 de grade, iar cele minime intre 7 si 17 grade, mai scazute in depresiunile intramontane, spre 4 grade. Sfarsitul de saptamana aduce instabilitate atmosferica, ploi mai frecvente si mai insemnate cantitativ in jumatatea de nord a tarii, unde regimul termic va fi caracterizat de valori in general mai scazute decat cele normale pentru mijlocul lunii iunie. De cand si unde se anunta precipitatii abundente, cat de cald va fi

Alerta meteo: Romania, lovita de un ciclon periculos. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro