Prognoza meteo: toamna isi intra in drepturi. Cat de mult scad temperaturile si in ce regiuni lovesc ploile

Prognoza meteo: toamna isi intra in drepturi. Cat de mult scad temperaturile si in ce regiuni lovesc ploile

Temperaturile maxime se vor incadra intre 20 grade in Dealurile de Vest si in Maramures si 32 de grade in Baragan, sudul Moldovei si Dobrogea, iar cele minime se vor situa intre 6 grade in depresiuni si 21 de grade pe litoral.

acum 77 luni (18 Sep 2017)

"Sunt temperaturi de vara la mijlocul primei luni de toamna. De luni, 18 septembrie, temperaturile vor scadea accentuat fata de ziua anterioara. Mai intai in vestul, nordul si centrul tarii, unde valorile termice se vor situa in jurul celor climatologic specifice datei, in timp ce in celelalte regiuni acestea se vor mentine peste mediile multianuale.

Conform Administratiei Nationale de Meteorologie(ANM), ziua, cerul va fi variabil, mai mult senin in regiunile extracarpatice, iar noaptea va prezenta innorari temporare si pe arii restranse vor fi averse si posibil descarcari electrice. Temperaturile maxime se vor incadra intre 20 grade in Dealurile de Vest si in Maramures si 32 de grade in Baragan, sudul Moldovei si Dobrogea, iar cele minime se vor situa intre 6 grade in depresiuni si 21 de grade pe litoral.

De marti, capriciile toamnei ne vor da batai de cap, vrema devenind instabila: averse, descarcari electrice si usoare intensificari ale vantului, in zonele de deal, de munte si local in celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 21 si 31 de grade, cu cele mai ridicate valori in sudul extrem al tarii, iar cele minime, intre 8 si 18 grade, mai ridicate, spre 20 de grade, pe litoral. Cat de cald se face, de cand scad temperaturile si unde lovesc ploile

Prognoza meteo: cand si unde se intoarce canicula. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro