Prognoza meteo pentru weekend: vremea se va incalzi in cea mai mare parte a tarii, insa la mare va ploua sambata

Prognoza meteo pentru weekend: vremea se va incalzi in cea mai mare parte a tarii, insa la mare va ploua sambata

Temperaturile maxime se vor incadra intre 23...24 de grade pe litoral si 33...34 de grade in Campia si Dealurile de Vest, iar minimele termice vor fi cuprinse intre 9...10 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 21...22 de grade in zona de deal din Banat si Crisana.

acum 53 luni (3 Jul 2015)

Sambata vremea se va incalzi in majoritatea zonelor, aceasta fiind in general frumoasa, cu cer variabil si vant slab pana la moderat, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), citata de Mediafax. In Dobrogea cantitatile de apa vor depasi 25 de litri pe metru patrat, local se vor cumula 40...50 de litri pe metru patrat, iar vantul va avea intensificari cu viteze de 55...60 de kilometri pe ora.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 20...22 de grade pe litoral si 32 de grade in Campia de Vest, iar minimele termice vor fi cuprinse intre 11 si 21 de grade, usor mai scazute in depresiuni. Temperatura maxima va fi de 26...27 de grade, iar cea minima de 15...16 grade.

Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate in special in a doua parte a zilei in sud-est, in zona Carpatilor Meridionali si a dealurilor din sudul tarii unde local vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Vor fi conditii de grindina, iar izolat cantitatile de apa vor depasi 15...20 de litri pe metru patrat.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 23...24 de grade pe litoral si 33...34 de grade in Campia si Dealurile de Vest, iar minimele termice vor fi cuprinse intre 9...10 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 21...22 de grade in zona de deal din Banat si Crisana. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro