Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Cand se raceste vremea

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Cand se raceste vremea

In Banat, in prima saptamana de prognoza, vremea va fi calda pentru aceasta perioada, cu o medie regionala a valorilor maxime de 22...25 de grade si de 10...12 grade a celor minime. Astfel, in 10 aprilie, media regionala a temperaturilor maxime, va scadea usor spre 22 de grade, ulterior, in urmatoarele doua zile va creste, ajungand la 24...25 de grade, iar pana in 15 aprilie, va scadea usor si se va situa in jurul valorii de 21 de grade. Oltenia Valorile termice diurne vor continua sa creasca usor pana in data de 12 aprilie, astfel ca media regionala va fi de 22 de grade, insa dupa aceasta data vor reveni la valori de 20 de grade in data de 14 aprilie, apoi vor scadea semnificativ pana in 19 aprilie cand se vor situa in jurul a 16 grade.

acum 72 luni (9 Apr 2018)

In Banat, in prima saptamana de prognoza, vremea va fi calda pentru aceasta perioada, cu o medie regionala a valorilor maxime de 22...25 de grade si de 10...12 grade a celor minime. Dupa data de 15 aprilie se prognozeaza o scadere de temperatura, pana la valori termice apropiate de mediile multianuale, respectiv, maxime ce vor atinge in medie aproximativ 18 grade si minime de 6...8 grade. Va ploua slab si pe arii restranse in 10 aprilie, dar si in zilele de 12 si 13 aprilie, cand vor fi mai ales averse. In a doua jumatate a intervalului, probabilitatea de aparitie a ploilor va fi ridicata si izolat indeosebi in perioada 16 - 18 aprilie vor fi posibile si cantitati mai insemnate.

Crisana

In prima saptamana de prognoza, desi vor fi variatii termice de la o zi la alta, vremea va fi mai calda, decat in mod obisnuit. Ulterior, in urmatoarele doua zile va creste, ajungand la 25 de grade, iar pana in 15 aprilie se va situa in jurul valorii de 22 de grade. Minimele termice se vor situa in jurul valorii de 9 grade, cu valori mai ridicate in 13 aprilie, dar si mai coborate in perioada 18 - 22 aprilie.

Transilvania

Media regionala a valorilor termice diurne va creste de la 21 de grade in prima zi de prognoza, pana la 24 de grade in 12 aprilie. Dupa aceasta data se anticipeaza o scadere treptata, astfel media maximelor termice, va ajunge la 15 grade in jurul datei de 19 aprilie, iar ulterior, la sfarsitul intervalului se va incalzi usor, la valori de 17...18 grade. Media temperaturilor minime va fi de 4...5 grade in primele doua dimineti, cand in depresiuni vor mai fi valori sub limita de inghet, apoi in perioada 11 - 16 aprilie, media acestora va fi de 6...8 grade.

In prima saptamana de prognoza va predomina o vreme frumoasa, iar ploi locale de scurta durata se vor semnala in jurul datei de 13 aprilie. In a doua saptamana de prognoza, instabilitatea va fi in ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro