Prognoza meteo pentru doua saptamani. Scapam de canicula, iar ploile se vor imputina

Prognoza meteo pentru doua saptamani. Scapam de canicula, iar ploile se vor imputina

In Banat vremea se va incalzi treptat, de la o medie a temperaturilor maxime de 27 de grade in prima zi de prognoza, pana la 34 de grade in data de 19 august. Prognoza meteo arata ca, in Maramures, valorile termice pe timp de zi vor fi in crestere, de la o medie de 27 de grade la inceputul primei saptamani, pana la 32 - 33 de grade in ziua de 19 august.

acum 65 luni (15 Aug 2017)

In Banat vremea se va incalzi treptat, de la o medie a temperaturilor maxime de 27 de grade in prima zi de prognoza, pana la 34 de grade in data de 19 august. Vor fi ploi, pe arii extinse, in zilele de 19 si de 20 august si doar izolat in restul intervalului de prognoza. In 20 august se vor inregistra cu aproximativ 6 grade mai putin, apoi se va incalzi din nou, temperaturile medii ajungand in perioada 23-27 august la 31 - 32 de grade.

In Transilvania vremea va intra intr-un proces de incalzire, care va culmina tot pe 19 august, cand temperaturile maxime vor atinge in medie 32 de grade Celsius.

Prognoza meteo arata ca, in Maramures, valorile termice pe timp de zi vor fi in crestere, de la o medie de 27 de grade la inceputul primei saptamani, pana la 32 - 33 de grade in ziua de 19 august. Vremea se va racori duminica, apoi se va incalzi din nou, dar de aceasta data media maximelor termice nu va mai depasi 30 - 31 de grade.

Si in Moldova vremea va intra intr-un proces de incalzire treptata, de la valori medii maxime de 24 - 25 de grade la inceput de saptamana, pana spre valori in jurul a 32 de grade in aceasta sambata. Din data de 22 august si pana la sfarsitul celei de-a doua saptamani nu vor mai fi variatii notabile, urmand ca media temperaturilor maxime sa atinga 30 - 31 de grade. Probabilitatea de aparitie a ploilor va fi mai ridicata la inceputul intervalului si in jurul datei de 20 august. Temperaturi diurne mai coborate vor fi la inceputul intervalului si in jurul datei de 22 august, cand media se va situa in temperaturii de 26 de grade. Pe arii restranse vor fi ploi de scurta durata, cu o probabilitate mai mare la inceputul intervalului, in 16 si 17 august si in jurul datei de 21 august.

In Muntenia pana spre sfarsitul primei saptamani de prognoza vremea se va incalzi usor, de la valori medii maxime de 30 de grade, la valori medii de 34 de grade, in 19 august. In zilele de 20 si 21 august ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro