Prognoza meteo pe doua saptamani. Vremea se va mentine calda, insa vom avea parte si de ploi

Prognoza meteo pe doua saptamani. Vremea se va mentine calda, insa vom avea parte si de ploi

Prognoza meteo pe doua saptamani pentru Banat In primele trei zile ale intervalului vremea se va incalzi treptat, iar maximele diurne vor creste, in medie, de la 27 de grade, pana la 31 de grade pe data de 10 august. Prognoza meteo pe doua saptamani pentru Maramures Procesul de incalzire a vremii va fi caracteristic pentru primele zile ale intervalului de prognoza, astfel incat maximele diurne vor marca o crestere, de la 26 de grade in prima zi, pana la 29 de grade pe 10 august, pentru ca apoi sa scada spre 21...22 de grade in intervalul 11 - 13 august. Ulterior, pana la finalul celei de-a doua saptamani de prognoza, variatiile termice de la o zi la alta nu vor mai fi notabile si se vor inregistra valori apropiate de norme, media maximelor fiind de 26...29 de grade, iar a minimelor de 14...15 grade. Dar in intervalul 12 - 14 august vremea se va racori semnificativ, inregistrandu-se valorii medii diurne de 26...28 de grade si nocturne de la 18 grade, in data de 12 august, in scadere spre 14 grade, la sfarsitul primei saptamani de prognoza.

acum 40 luni (8 Aug 2016)

Prognoza meteo pe doua saptamani pentru Banat In primele trei zile ale intervalului vremea se va incalzi treptat, iar maximele diurne vor creste, in medie, de la 27 de grade, pana la 31 de grade pe data de 10 august. Temperaturile nocturne se vor mentine in jurul a 15...16 grade pe parcursul celor doua saptamani de prognoza si doar intre 12 si 14 august vor avea valori mai scazute, de 11...13 grade. Prognoza meteo pe doua saptamani pentru Crisana Vremea va fi in incalzire usoara de la o zi la alta la inceputul intervalului de prognoza, astfel incat, pe 10 august, se vor atinge valori maxime de 29...30 de grade, in medie. Dupa aceasta data, un nou proces de incalzire va determina cresterea regimului termic, spre valori de 28...29 de grade, mediate la scara intregii regiuni, in intervalul 15 - 21 august. Temperaturile nocturne vor fi de 14 - 16 grade intre 8 si 11 august, dar in intervalul 12 - 14 august vor scadea spre o medie regionala de 11...12 grade. Prognoza meteo pe doua saptamani pentru Transilvania In primele zile ale prognozei regimul termic va fi in crestere treptata, spre o medie a temperaturilor maxime de 29 de grade pe data de 10 august.

Evolutia ulterioara va fi caracterizata de o incalzire a vremii, concretizata, in intervalul 15 - 21 august, prin temperaturi maxime de 26...27 de grade, in medie, ce vor caracteriza o vreme apropiata de normalul termic al perioadei. Regimul termic nocturn se va mentine relativ constant, la valori medii de 14...15 grade in prima parte a intervalului si de aproximativ 12 grade intre 15 si 21 august. Valori nocturne usor mai scazute, spre o medie regionala de 10...11 grade, se vor consemna doar in datele de 13,14 si 15 august. Averse pe arii relativ extinse se vor semnala pe 11 si 12 august, cand se pot inregistra si cantitati de apa mai importante, iar in restul intervalului de prognoza probabilitatea pentru ploi slabe, trecatoare, va fi in general redusa. Prognoza meteo pe doua saptamani pentru Maramures Procesul d... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro