Prognoza meteo pe doua saptamani: vremea ramane capricioasa, insa vom avea parte si de zile calduroase

Prognoza meteo pe doua saptamani: vremea ramane capricioasa, insa vom avea parte si de zile calduroase

Prognoza meteo pe doua saptamani pentru Banat In prima saptamana a intervalului de prognoza temperatura aerului va creste usor si treptat, astfel incat maximele diurne vor atinge 24 de grade in jurul datei de 13 mai. Prognoza meteo pe doua saptamani pentru Transilvania Temperaturile vor fi in crestere in prima parte a intervalului, de la valori maxime de 17 grade la inceput, pana la 23 de grade pe data de 12 mai, cand minimele termice vor avea medii de 11 grade, pornind de la 5 grade in primele nopti. Prognoza meteo pe doua saptamani pentru Maramures La inceputul primei saptamani de prognoza maximele termice vor fi in crestere de la o zi la alta, astfel incat, pe 12 mai, se vor atinge valori medii de 23...24 de grade, pornind de la 18 grade in prima zi, iar minimele termice vor fi de 12 grade, fata de numai 6 grade la inceput.

acum 97 luni (9 May 2016)

Prognoza meteo pe doua saptamani pentru Banat In prima saptamana a intervalului de prognoza temperatura aerului va creste usor si treptat, astfel incat maximele diurne vor atinge 24 de grade in jurul datei de 13 mai. Ulterior, vremea se va raci, iar intre 16 si 18 mai se vor inregistra medii ale temperaturilor maxime de 18...19 grade si ale celor minime de 8 grade.

Incepand din 19 mai si pana la sfarsitul perioadei de prognoza, un nou proces de incalzire treptata va aduce regimul termic la valori apropiate de normele perioadei, respectiv 22 de grade ziua si 11 grade noaptea, in medie. Averse pe arii mai extinse si mai importante cantitativ se vor semnala in jurul datei de 12 mai, dar probabilitatea de ploaie se va mentine ridicata pana pe 16 mai, dupa care doar izolat si trecator vor mai fi ploi slabe. Prognoza meteo pe doua saptamani pentru Crisana In primele zile ale intervalului de prognoza vremea se va incalzi usor de la o zi la alta, iar media temperaturilor maxime va creste pana spre 24 de grade, in jurul datei de 12 mai. Incepand din 13 mai regimul termic va marca o scadere, iar intre 15 si 18 mai vor fi valori diurne de 18 grade si nocturne de aproximativ 7 grade. O noua incalzire a vremii va avea loc in ultima parte a intervalului, astfel incat spre 22 mai se vor atinge valori comparabile cu normele climatologice ale perioadei, de 22 de grade in cursul zilei si 10 grade noaptea. In primele doua zile vor fi ploi de scurta durata pe arii destul de restranse, insa, intre 12 si 15 mai, aria averselor se va extinde si izolat se pot cumula cantitati de apa mai importante. Prognoza meteo pe doua saptamani pentru Transilvania Temperaturile vor fi in crestere in prima parte a intervalului, de la valori maxime de 17 grade la inceput, pana la 23 de grade pe data de 12 mai, cand minimele termice vor avea medii de 11 grade, pornind de la 5 grade in primele nopti. Prognoza meteo pe doua saptamani pentru Maramures La inceputul primei saptamani de prognoza maximele t... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro