Prognoza meteo pe 2 saptamani. Vreme in incalzire, cu maxime de 27 de grade Celsius

Prognoza meteo pe 2 saptamani. Vreme in incalzire, cu maxime de 27 de grade Celsius

BANAT In primele zile ale intervalului, valorile termice vor fi in crestere, astfel ca vremea va deveni calda, cu medii ale maximelor de 23...26 de grade si ale minimelor de 10...14 grade. TRANSILVANIA Pana spre sfirsitul primei saptamani de prognoza, vremea se va incalzi apreciabil, fiind de asteptat valori termice cu mult peste cele normale la inceput de luna mai, cu medii ale maximelor de 22...26 de grade si ale minimelor de 6...10 grade. MUNTENIA Pe parcursul primei saptamani de prognoza, vremea se va incalzi apreciabil, fiind de asteptat valori termice cu mult peste cele normale la inceput de luna mai, cu medii ale maximelor de 23...27 de grade si ale minimelor de 8...12 grade. In perioada 6 - 10 mai, este posibila o racorire usoara a vremii, urmand a se inregistra temperaturi mai apropiate de cele climatologic specifice pentru prima decada a lunii mai, cu valori diurne de 19...24 de grade si nocturne de 7...11 grade, mediat pe regiune.

acum 51 luni (1 May 2017)

BANAT In primele zile ale intervalului, valorile termice vor fi in crestere, astfel ca vremea va deveni calda, cu medii ale maximelor de 23...26 de grade si ale minimelor de 10...14 grade. In perioada 5 - 9 mai, vremea se va racori, urmand a se inregistra temperaturi in jurul mediilor climatologic specifice pentru prima decada a lunii mai, cu valori diurne de 18...22 de grade si nocturne de 8...11 grade, mediat pe regiune. Apoi, pana la sfarsitul intervalului de referinta, este estimata o crestere semnificativa a temperaturii aerului spre valori cu mult peste ce ar fi normal in prima jumatate a lunii mai. Pe parcursul celor doua saptamani de prognoza, in orele dupa-amiezelor instabilitatea atmosferica se va manifesta prin ploi de scurta durata. CRISANA Valorile termice vor fi in crestere in primele zile ale intervalului, astfel ca vremea va deveni calda, cu medii ale maximelor de 23...26 de grade si ale minimelor de 9...13 grade. In perioada 5 - 10 mai, vremea se va racori, urmand a se inregistra temperaturi apropiate de mediile climatologic specifice pentru prima decada a lunii mai, cu valori diurne de 17...21 de grade si nocturne de 7...10 grade, mediat pe regiune. Apoi, pana la sfarsitul intervalului de referinta, este estimata o crestere semnificativa a temperaturii aerului spre valori cu mult peste ce ar fi normal in prima jumatate a lunii mai.

Pe parcursul celor doua saptamani de prognoza, in orele dupa-amiezelor instabilitatea atmosferica se va manifesta prin ploi de scurta durata. TRANSILVANIA Pana spre sfirsitul primei saptamani de prognoza, vremea se va incalzi apreciabil, fiind de asteptat valori termice cu mult peste cele normale la inceput de luna mai, cu medii ale maximelor de 22...26 de grade si ale minimelor de 6...10 grade. In perioada 6 - 10 mai, temperaturile, in scadere, se vor situa in jurul celor climatologic specifice, cu valori diurne de 16...20 de grade si nocturne de 4...8 grade, mediat pe regiune. Apoi, pana la sfarsitul intervalului... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro