PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea la inceputul saptamanii

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea la inceputul saptamanii

22 de grade la Stana de Vale, 20 la Paltinis, 19 la Predeal, 17 la Semenic si Sinaia si cel mai frig pe Ceahlau Toaca, 15 grade. Dar si aici sunt conditii de ceata de dimineata insaa peste zi e soare si temperatura creste pana la 20-21 de grade. In regiunile extracrpatice, vremea se mentine frumoasa si calda si joi dar dincolo de munti vin nori si ploi si mase de aer rece dinspre nordvest.

acum 117 luni (12 Oct 2014)

BUCURESTI

In capitala, vremea va fi predominant frumoasa si calda pentru aceasta perioada. 22 de grade la Stana de Vale, 20 la Paltinis, 19 la Predeal, 17 la Semenic si Sinaia si cel mai frig pe Ceahlau Toaca, 15 grade. Maximele vor fi cuprinse intre 18 grade pe litoral si 27 de grade, izolat, in regiunile intracarpatice la Timisoara si Alba Iulia. Dimineata si noaptea, pe spatii restranse va fi ceata, mai ales in sudul, estul si centrul tarii.

In capitala, dimineata, in jur de 9 grade si conditii de ceata.

Miercuri in regiunile vestice, nordice si centrale, se va innora treptat dupa orele amiezii si local va ploua. Maximele sunt in continuare mai mari de 20 de grade cu exceptia litoralului si ajung la 27 de grade in Banat la Timisoara. Cerul va fi variabil, cu innorari si conditii reduse de ploaie la inceputul zilei. Maximele sunt predominant peste 25 de grade, 27 la Timisoara si Alba Iulia. In depresiuni, sub limita climatologica a zilei de vara, 21-22 de grade dar si asa este cam cu 5-6 grade mai cald decat normal.

In sud e cald si frumos, cu maxime in general intre 20 si 22 de grade.

Si in Dobrogea mai sunt conditii de ceata dimineata, cerul nu va fi chiar senin peste zi, vor mai fi si innorari dar nu asteptam ploi. La amiaza vor fi 19 grade la Tulcea si 18 la Constanta. Dar si aici sunt conditii de ceata de dimineata insaa peste zi e soare si temperatura creste pana la 20-21 de grade.

TENDINTA

In prima parte a acestei saptamani sistemele noroase majore raman departe de tara noastra, in zona de nord si de vest a continetului, astfel ca vremea se va mentine in general frumoasa. Numai la prima ora a diminetii mai pot fi nori josi si ceata, cel mai probabil in sud, est si centru. In plus, temperatura se mentine ridicata, ba chiar mai creste putin, cu maxime peste 20 de grade (cu exceptia litoralului) pana la 26-27 de grade in regiunile intracarpatice. In regiunile extracrpatice, vremea se mentine fru... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro