PROGNOZA METEO Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

PROGNOZA METEO Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

In Transilvania cea mai rece dimineata va fi cea de 3 aprilie cand temperaturile minime vor cobori la -2 grade In Oltenia, vremea va fi usor mai rece decat in mod normal la aceasta data la inceputul intervalului, apoi se va incalzi treptat, astfel incat media temperaturilor maxime va creste de la 14 grade la 20 - 21 de grade, in zilele de 4 si 5 aprilie.

acum 32 luni (2 Apr 2018)

In Banat, Crisana, Transilvania, Maramure si Moldova valorile termice diurne vor fi in crestere pana miercuri, cand media lor va atinge 22 de grade, iar vremea va deveni mai calda decat in mod normal la aceasta data. In urmatoarele doua zile se va resimti o scadere a temperaturilor cu 5 - 6 grade, apoi, pana in jurul datei de 9 aprilie, procesul de incalzire se va relua, iar media maximelor va urca pana in jurul a 21 de grade. Apoi se va incalzi treptat, astfel incat, in zilele de 4 si 5 aprilie, va deveni calda pentru prima decada a lunii aprilie, cu o medie regionala a valorilor diurne de aproximativ 21 de grade.

In Transilvania cea mai rece dimineata va fi cea de 3 aprilie cand temperaturile minime vor cobori la -2 grade

In Oltenia, vremea va fi usor mai rece decat in mod normal la aceasta data la inceputul intervalului, apoi se va incalzi treptat, astfel incat media temperaturilor maxime va creste de la 14 grade la 20 - 21 de grade, in zilele de 4 si 5 aprilie.

Si la munte va avea loc un proces de incalzire, astfel incat pana spre sfarsitul celei de-a doua saptamani media maximelor va fi cuprinsa intre 8 si 11 grade, cu cele mai ridicate valori in zilele de 4 si 5 aprilie, cand se vor inregistra, in medie, 12 grade. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro