Prognoza meteo: cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Prognoza meteo: cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

In Banat, in primele doua zile ale intervalului vremea va fi calduroasa, cu medii ale temperaturilor maxime in jurul a 32 de grade, apoi in 31 august se va raci usor, la valori de 27...28 de grade. Ulterior, pana la finalul primei saptamani de prognoza, se va incalzi treptat, insa incepand cu data de 7 septembrie este posibila o scadere a temperaturile maxime spre valori apropiate de normalul perioadei, respectiv, o medie a acestora de 26...27 de grade. In Muntenia, in primele zile valorile termice se vor situa peste mediile multianuale si vor caracteriza o vreme calduroasa, indeosebi in data de 30 august, cand media regionala a maximelor va fi de 32 de grade, iar a celor minime va fi de 16...18 grade.

acum 62 luni (29 Aug 2016)

In Banat, in primele doua zile ale intervalului vremea va fi calduroasa, cu medii ale temperaturilor maxime in jurul a 32 de grade, apoi in 31 august se va raci usor, la valori de 27...28 de grade. Ulterior, pana la finalul primei saptamani de prognoza, se va incalzi treptat, insa incepand cu data de 7 septembrie este posibila o scadere a temperaturile maxime spre valori apropiate de normalul perioadei, respectiv, o medie a acestora de 26...27 de grade. Valorile minime de temperatura se vor situa in jur de 16 grade la inceputul perioadei, apoi vor scadea usor spre medii de 13...14 grade. Intervalul va debuta cu o vreme calduroasa, media valorilor diurne urmand a fi in jurul a 31 de grade Celsius, apoi se va raci usor, iar in data de 31 august se vor inregistra maxime de 26...27 de grade. Din 31 august si pana la finalul intervalului de prognoza valorile termice diurne vor oscila intre 25 si 27 de grade, posibil mai scazute in 8 -- 9 septembrie, iar temperaturile minime vor avea, in medie, valori de 10...12 grade, mai coborate in depresiunile intramontane. Averse locale se vor semnala in jurul datei de 30 august si cu o probabilitate destul de ridicata si dupa data de 6 septembrie, cand si cantitatile ar putea fi insemnate.

In Maramures, vremea va fi calduroasa in prima zi a intervalului de prognoza, cu o medie regionala a valorilor maxime de 30 de grade si de 14...16 grade a celor minime. In 31 august se va produce o scadere a temperaturii, spre medii ale valorilor diurne de 25...26 de grade si minime in jur de 11 grade.

Dupa data de 7 septembrie este posibila o noua racire, prin urmare sunt estimate temperaturi maxime, in medie, de 25...26 de grade si minime de 11...12 grade. Averse locale se vor semnala in ziua de 30 august si cu o probabilitate destul de ridicata si dupa data de 6 septembrie, cand sunt posibile si cantitati mai insemnate.

In Moldova, intervalul va debuta cu o vreme calduroasa, apoi ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro