PROGNOZA METEO Cum va fi vremea in noaptea de Revelion in toate regiunile tarii

PROGNOZA METEO Cum va fi vremea in noaptea de Revelion in toate regiunile tarii

In Banat, vremea va intra intr-un proces de racire in primele zile ale intervalului si va deveni mai rece decat in mod normal in perioada 31 decembrie - 3 ianuarie, cand se vor inregistra, in medie regionala, temperaturi maxime cuprinse intre -2 si 0 grade si minime intre -8 si -6 grade Celsius. In zilele de 29 si 30 decembrie, local se vor semnala precipitatii slabe, mai ales sub forma de lapovita si ninsoare, urmand ca, dupa data de 4 ianuarie, probabilitatea de aparitie a precipitatiilor, in general slabe cantitativ, sa fie din nou ridicata. In Moldova, in prima zi a intervalului de prognoza vremea va fi deosebit de calda pentru ultima decada a lunii decembrie, cu valori medii ale maximelor diurne de pana la 11 grade si ale minimelor nocturne de 2...3 grade.

acum 65 luni (28 Dec 2015)

In Banat, vremea va intra intr-un proces de racire in primele zile ale intervalului si va deveni mai rece decat in mod normal in perioada 31 decembrie - 3 ianuarie, cand se vor inregistra, in medie regionala, temperaturi maxime cuprinse intre -2 si 0 grade si minime intre -8 si -6 grade Celsius. Incepand din data de 4 ianuarie, valorile termice vor creste usor si se vor apropia de cele normale, cu o medie regionala de 1...3 grade pe timpul zilelor si -4...-2 grade in cursul noptilor.

In zilele de 29 si 30 decembrie, pe spatii mici se vor semnala precipitatii slabe, mai ales sub forma de lapovita si ninsoare, urmand ca, dupa data de 3 ianuarie, probabilitatea de aparitie a precipitatiilor sa fie din nou ridicata. In perioada 31 decembrie - 3 ianuarie se vor inregistra in medie temperaturi maxime cuprinse intre -4 si -2 grade si minime in jurul valorii de -10 grade Celsius. Incepand din data de 4 ianuarie, valorile termice vor creste usor si se vor apropia de cele normale, cu o medie regionala de 0...2 grade pe timpul zilelor si -4...-3 grade in cursul noptilor.

In cursul zilei de 29 decembrie, doar izolat vor fi posibile ninsori slabe, dar incepand cu data de 3 ianuarie, probabilitatea de aparitie a precipitatiilor, in general slabe cantitativ, va fi in crestere.

In Transilvania, vremea va intra intr-un proces de racire la inceputul intervalului, iar in perioada 30 decembrie - 3 ianuarie va deveni deosebit de rece, geroasa pe timpul noptilor. Incepand din data de 4 ianuarie valorile termice, atat cele diurne, cat si cele nocturne, vor creste spre o medie regionala de -1...0 grade, respectiv -6...-4 grade.

In zilele de 29 si 30 decembrie, local se vor semnala precipitatii slabe, mai ales sub forma de lapovita si ninsoare, urmand ca, dupa data de 4 ianuarie, probabilitatea de aparitie a precipitatiilor, in general slabe cantitativ, sa fie din nou ridicata.

In Maramures, la inceputul i... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro