Prognoza meteo: Cum va fi vremea de sarbatori

O racire a vremii este estimata a se produce dupa data de 29 decembrie, astfel ca sfarsitul acestui an si inceputul de ianuarie vor fi caracterizate de un regim termic apropiat de cel climatologic specific, cu maxime cuprinse intre doua si 4 grade si minime de la -4 la minus doua grade, medie regionala. Pentru sfarsitul de an, dar si in primele zile de ianuarie este estimata o racire a vremii care va determina un regim termic mai apropiat de cel specific perioadei, fiind de asteptat medii de la zero la 3 grade, ziua, si intre -7 si -3 grade noaptea. Pentru sfarsitul de an, dar si in primele zile de ianuarie este estimata o racire a vremii care va determina un regim termic mai apropiat de cel specific perioadei, fiind de asteptat maxime intre doua si 4 grade, dar si minime de intre -5 si minus doua grade, in medie.

acum 58 luni (21 Dec 2015)

In Banat, in perioada 21-28 decembrie, vremea se va mentine mai calda decat ar fi normal pentru finalul lunii decembrie, cu o medie regionala intre 5 si 9 grade ziua si intre unu si 3 grade noaptea, cu valori chiar si mai ridicate in data de 23 decembrie.

Spre finalul anului si in primele zile de ianuarie, vremea se va raci si va determina un regim termic mai apropiat de cel specific perioadei, fiind de asteptat maxime de la doua la 5 grade si minime intre -3 si minus un grad Celsius, in medie.

In Crisana, vremea se va mentine mai calda decat ar fi normal in aceasta perioada din an in intervalul 21-28 decembrie, astfel ca se vor inregistra, in medie, temperaturi situate intre 4 si 8 grade si minime de zero si 3 grade, cu valori chiar mai ridicate in data de 23 decembrie.

O racire a vremii este estimata a se produce dupa data de 29 decembrie, astfel ca sfarsitul acestui an si inceputul de ianuarie vor fi caracterizate de un regim termic apropiat de cel climatologic specific, cu maxime cuprinse intre doua si 4 grade si minime de la -4 la minus doua grade, medie regionala.

In Transilvania, intre 21 si 28 decembrie, vremea se va mentine mai calda decat ar fi normal pentru ultima decada a acestei luni, respectiv o medie regionala a maximelor intre 3 si7 grade si a minimelor de pana la zero grade, cu valori chiar si mai ridicate in zilele de 23 si 24 decembrie.

Pentru sfarsitul de an, dar si in primele zile de ianuarie este estimata o racire a vremii care va determina un regim termic mai apropiat de cel specific perioadei, fiind de asteptat medii de la zero la 3 grade, ziua, si intre -7 si -3 grade noaptea.

In Maramures, in perioada 21-28 decembrie, vremea se va mentine mai calda decat ar fi normal pentru ultima decada a acestei luni, respectiv o medie regionala intre 4 si 7 grade ziua si cel mult 3 grade noaptea, cu valori chiar si mai ridicate in data de 23 decembrie.

Pentru sfarsitul de an, dar si... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro