Prognoza meteo: ce vreme se anunta in septembrie. Cat de cald va fi la toamna, in ce regiuni lovesc ploile

Prognoza meteo: ce vreme se anunta in septembrie. Cat de cald va fi la toamna, in ce regiuni lovesc ploile

Ploi slabe in Banat In Banat, vremea va fi racoroasa la inceputul intervalului, apoi se va incalzi treptat, astfel incat de la o medie a temperaturilor maxime de 23 de grade, in prima zi de prognoza, se va ajunge pana la o medie de 35 de grade in data de 27 august. Averse in Transilvania In Transilvania, vremea va fi racoroasa din prima zi de prognoza, cand media maximelor va fi de 21 de grade, apoi se va incalzi pana in data de 27 august, cand se va inregistra o medie de 32 de grade. Minime de 11 grade in Oltenia In Oltenia, temperatura maxima va fi in scadere in prima zi a intervalului, cand media va fi de 25 -- 26 de grade, apoi va creste usor si treptat de la o zi la alta pana spre mijlocul intervalului, cand media valorilor diurne va fi de 33 -- 34 de grade.

acum 31 luni (23 Aug 2017)

Ploi slabe in Banat

In Banat, vremea va fi racoroasa la inceputul intervalului, apoi se va incalzi treptat, astfel incat de la o medie a temperaturilor maxime de 23 de grade, in prima zi de prognoza, se va ajunge pana la o medie de 35 de grade in data de 27 august. In a doua saptamana de prognoza, temperatura aerului va marca o scadere usoara pana la valori medii ale maximelor in jurul a 30 de grade. Mediile temperaturilor minime vor scadea de la 14 grade in prima zi, pana la 11 grade in dimineata de 23 august, apoi vor marca o crestere si pana la sfarsitul lunii august se vor mentine in jurul a 16 grade.

Cald in Crisana

Valorile termice diurne vor fi in crestere treptata si in Crisana, de la o medie in prima zi de 22 de grade, pana la o medie de 33 de grade, in data de 26 august, valoare ce se va mentine si in urmatoarele doua zile. Ulterior, acestea vor marca o scadere pana in ultima zi a intervalului de prognoza, pana la o medie de 29 de grade. Valorile nocturne vor scadea la inceputul intervalului de la medii in jurul a 14 grade, la 11 -- 12 grade, valori ce se vor mentine pana in 24 august, apoi vor marca o crestere spre sfarsitul lunii august pana in jurul a 16 grade.

Averse in Transilvania

In Transilvania, vremea va fi racoroasa din prima zi de prognoza, cand media maximelor va fi de 21 de grade, apoi se va incalzi pana in data de 27 august, cand se va inregistra o medie de 32 de grade. Din 28 august, valorile termice diurne vor marca o scadere treptata pana la sfarsitul intervalului de prognoza, cand mediile se vor situa in jurul a 28 de grade. Temperaturile minime vor scadea de la o medie de 14 grade, in prima zi a intervalului, pana la o medie de 8 grade, in data de 23 august. Va urma o crestere pana la medii nocturne in jurul a 13 grade, in data de 28 august, valoare ce se va mentine pana la sfarsitul lunii august, apoi minimele termice... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro