Profetiile cutremuratoare ale parintelui Argatu: "Am vazut o jumatate de Bucuresti sub daramaturi si jumatate in picioare, dar pustiu, fara oameni"

Profetiile cutremuratoare ale parintelui Argatu:

"Incepand de la Galati si pana in nordul Moldovei, nu stiu daca am intalnit vreo sapte oameni de toti" "Am vazut o jumatate de Bucuresti sub daramaturi si jumatate in picioare, dar pustiu si gol, fara oameni. "La vremea de apoi, se vor sili dracii sa ia la ei si pe cei care sunt scrisi in cartea vietii", adica aceia care inca de la nastere au tinut randuiala lui Dumnezeu: botezati, spovediti, impartasiti, feciori, fecioare pana la casatorie, tin posturile de peste an, merg regulat la biserica, fac fapte bune si pe-aceia se sileste diavolul sa-i ia la el". Fata nu este o jucarie de pat sau de bucatarie" Avertismentul lui Arsenie Boca pentru femei: "Daca vreti sa aveti copii curati, sa aveti impreunare cu barbatul numai marti si joi, celelalte zile sunt oprite" Cinci profetii cutremuratoare ale lui Arsenie Boca: "Se va ridica de la Rasarit un popor fara cruce, se va manca si carne de om si se va bea sange de om"

acum 56 luni (22 Jan 2016)

Cu darul prezicerii, parintele Argatu, care si-a trait ultimii ani din viata la manastirea Cernica, a facut cateva profetii despre vremurile pe care le vom trai, vazand lucruri ingrozitoare in viitor. Duhovnicul a vorbit despre o catastrofa de neimaginat, despre orase si sate pustii, despre un Bucuresti pe jumatate sub daramaturi, dar si despre durerile oamenilor: despre vremuri in care oamneii nu mai au ce manca, despre desfranarea care se va face in vazul lumii, despre saracie, boli si griji.

"Incepand de la Galati si pana in nordul Moldovei, nu stiu daca am intalnit vreo sapte oameni de toti"

"Am vazut o jumatate de Bucuresti sub daramaturi si jumatate in picioare, dar pustiu si gol, fara oameni. Pe strazi erau masini de tot felul, care mai de care mai frumoase, mai luxoase, dar fara oameni. Jos langa aragaz un sort si haine femeiesti, semn ca a prins-o moartea pe gospodina facand mancare, iar pe scaune si spatar haine barbatesti si femeiesti, semn ca stateau la masa. M-am mirat si eram stupefiat de acea liniste ca de mormant si de acel pustiu. Asa de rari si de departe erau unii de altii, poate la sute de kilometri.Toti erau imbracati in haine albe, semn ca numai atati drepti s-au mai gasit printre oameni cand s-a produs cataclismul. Pe aici locurile erau arse, de parca ar fi dat cineva foc la munti si la campii si cladiri daramate ca la cutremur".

Azi tara noastra e condusa de atei, prieteni cu turcii

"De la revolutie incoace s-a intors totul pe dos. Daca aceasta revolutie pornea de la lumina, reuseam noi, dar asa, a pornit de la intuneric, de la reformatul acela si ca sa fie bine trebuie o contra revolutie.

Goliciunile pe care le vedeti peste tot: in ziare, reviste, la televizor, sunt puse special ca omul vazandu-le sa-i strici mintea, iar violenta pe care o arata ei in film sau la stiri e pusa special ca sa-i strice omului inima si odata ca... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro