Profesorul si apostolii lui. "Cultul lui Voiculescu de la Antena 3 rezulta in radicalizarea opiniilor, moderari isterice si o polarizare foarte periculoasa"

Profesorul si apostolii lui.

Mircea Badea si-a pus si el platosa Arhanghelului Mihail si a declarat: "EL a fost luat ostatic de un sistem mafiot care a provocat foarte multa suferinta familiei, apropiatilor si lui, doar pentru ca nu a vrut sa se supuna si sa deserveasca un sistem ticalosit... Securist, imbogatit din furt, mogul al unei televiziuni care a fost construita sa controleze scena politica si, implicit, puterea, presedintele unui partid marsav si oportunist, infractor care a facut eforturi incredibile de a evita justitia (peste 40 de amanari), sociopat care a contribuit fundamental la alegerea lui Oprescu si a lui Firea ca primari ai Capitalei.

acum 62 luni (19 Jul 2017)

>

Cei mai multi invitati permanenti ai celor doua posturi de televiziune sunt oameni extrem de dubiosi, cu trecuturi profesionale extrem de controversate. Jurnalistii celor doua posturi de televiziune sunt si ei foarte departe de a avea o reputatie profesionala acceptabila si multi dintre ei au lucrat in trecut pentru unii dintre cei mai controversati moguli media din Romania. Ambele televiziuni au nu numai invitati, ci si foarte multe "tehnici" in comun si par niste replici grosolane, dar si mai agresive ale postului de propaganda rusesc Russia Today.

Ieri a fost un festival de slava si de glorie pe cat de penibil si ilar, pe atat de ingrijorator. Cu o frenezie demna de un cult religios, apostolii Profesorului au vorbit cu convingere si cu pasiune despre faptele glorioase si despre rolul sfant pe care il va juca marele OM in lupta contra abuzurilor si a coruptiei. Domnul Truica, unul dintre cei mai corupti bogatasi ai Romaniei, a fost si el prezentat ieri ca un fel de arhanghel al luptei impotriva abuzurilor si a coruptiei.

Elucrubratiile Preasfintiei Sale fost mare securist reformat in mogul au fost repetate de zeci de ori pe postul de televiziune si comentate extatic de invitatii din studiourile Antenei 3.

"Decizia de astazi este una care nu are cum sa nu te bucure dupa trei ani de cosmar, de iad, de hotarari nedrepte, de tot ceea ce ar putea sa fie mai oribil in lumea in care traim. Nu este nimic mai ingrozitor ca nedreptatea si ca faptul ca cineva poate sa iti ia libertatea doar pentru faptul ca ai indraznit sa crezi altceva, sa crezi ca unui regim totalitar si abuziv nu trebuie sa ingenunchezi".

Mircea Badea si-a pus si el platosa Arhanghelului Mihail si a declarat: "EL a fost luat ostatic de un sistem mafiot care a provocat foarte multa suferinta familiei, apropiatilor si lui, doar pentru ca nu a vrut sa se supuna si sa deserveasca un sistem ticalosit...

Doamnele Stoicescu si Grecu au fost si e... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro