Profesor disparut in apele Crisului Repede. Pompierii il cauta de mai multe zile

Profesor disparut in apele Crisului Repede. Pompierii il cauta de mai multe zile

Barbatului, Gyorgy Peter, in varsta de 62 de ani, professor la scoala "Oltea Doamna" din Oradea, cunoscut cu probleme cardiace, i s-ar fi facut rau acum doua zile, pe malul Crisului Repede, in dreptul cartierului Podgoria, unde locuieste, in timp ce se plimba cu cele doua nepoate ale sale.

acum 31 luni (19 Apr 2018)

Barbatului, Gyorgy Peter, in varsta de 62 de ani, professor la scoala "Oltea Doamna" din Oradea, cunoscut cu probleme cardiace, i s-ar fi facut rau acum doua zile, pe malul Crisului Repede, in dreptul cartierului Podgoria, unde locuieste, in timp ce se plimba cu cele doua nepoate ale sale. Un echipaj de scafandri a venit de la Arad ca sa il caute pentru a treia zi consecutiv in dreptul rezervoarelor de apa ale Companiei de Apa din Oradea.

Potrivit maiorului Horia Cheregi, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Crisana", pompierii au fost sesizati despre disparitia barbatului luni seara, in jurul orei 19.20.

"Am fost sesizati printr-un apel la numarul unic 112 cu privire la faptul ca o persoana de sex masculin, in varsta, a cazut in Cris. La fata locului s-au deplasat forte din cadrul Detasamentului 1 de Pompieri Oradea care au inceput operatiunile de cautare - salvare ce s-au desfasurat pana in jurul orei 23.00.

Potrivit acestuia, pompierii bihoreni au primit ajutor din partea colegilor lor din Arad, un echipaj de scafandri din judetul vecin participand, marti, la cautari. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro