Profesor de religie din Prahova cercetat dupa ce a facut avansuri sexuale unei eleve de 16 ani

Profesor de religie din Prahova cercetat dupa ce a facut avansuri sexuale unei eleve de 16 ani

Profesorul de religie, in varsta de 39 de ani, este cercetat de politistii prahoveni pentru infractiunea de agresiune sexuala. Este vorba de folosirea prostitutiei infantile, folosirea serviciilor unor persoane traficate, fiind adaugate, de asemenea, variante agravante in cazul infractiunilor de viol si agresiune sexuala.

acum 59 luni (27 Feb 2015)

Profesorul de religie, in varsta de 39 de ani, este cercetat de politistii prahoveni pentru infractiunea de agresiune sexuala. Cadru didactic la Colegiul Agricol din Valea Calugareasca, acesta i-ar fi propus unei eleve de 16 ani, din liceu, sa intretina relatii sexuale cu el, dar acestea nu s-au concretizat.

"Ne-am sesizat din oficiu in legatura cu aceasta fapta, in conditiile in care nici eleva si nici parintii acesteia nu au depus o plangere sau o sesizare la Politie. In cauza a fost deschis dosar penal pentru agresiune sexuala", ne-a spus Alexandru Ursu, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Prahova.

Initial, ipoteza vehiculata a fost aceea ca profesorul si eleva au intretinut relatii sexuale, insa ulterior, din discutiile cu fata, a reiesit ca a fost vorba doar despre avansuri sexuale, care au avut loc in cadrul unei discutii private, intr-un laborator al liceului.

Politistii prahoveni fac cercetari in cauza pentru a lamuri intreaga situatie, daca avansurile au existat sau nu si daca intre profesor si eleva s-a intamplat ceva. In jur de 150 de oameni traiesc in armonie intr-o comunitate izolata din sudul Floridei, Statele Unite. Guvernul a modificat Codul Penal si Codul de Procedura Penala, prin introducerea unor noi infractiuni. Este vorba de folosirea prostitutiei infantile, folosirea serviciilor unor persoane traficate, fiind adaugate, de asemenea, variante agravante in cazul infractiunilor de viol si agresiune sexuala. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro