Profesoara din Brasov gasita moarta in Sibiu a fost asfixiata. A fost ucisa cu doua zile inainte de descoperirea cadavrului

Potrivit procurorilor de la Parchetul de pe langa Tribunalul Sibiu variant omorului este luata in calcul de anchetatori. Profesoara avea grija de o matusa de 98 de ani si primea mesaje de amenintare de la un nepot care se temea ca femeia ar urma sa primeasca intreaga mostenire.

acum 51 luni (16 May 2016)

Potrivit procurorilor de la Parchetul de pe langa Tribunalul Sibiu variant omorului este luata in calcul de anchetatori. "Dupa ce ne-a venit raportul de la Medicina Legala, tindem spre varianta unui omor pentru ca leziunile care au fost in zona gatului nu s-au datorat streangului, ci apasarii mainilor. I-au fost, de asemenea, obturate caile respiratorii. Asta ne-au spus medicii legisti", a declarat, pentru Mediafax, Ion Vestemean, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu.

Tot raportul medico legal arata ca femeia a fost ucisa aproximativ cu doua zile inainte de a fi gasita luni, 9 mai in judetul Sibiu. Era, se pare, insotita de un barbat. Potrivit procurorilor din Sibiu, ancheta este in stadiu incipient si deocamdata nu a fost retinut niciun suspect.

Viorica Borzos era de 20 de ani profesoara de sport la Colegiul Remus Radulet din Brasov. Era foarte iubita de elevi si de colegi. Profesoara avea grija de o matusa de 98 de ani si primea mesaje de amenintare de la un nepot care se temea ca femeia ar urma sa primeasca intreaga mostenire. Politistii de la Sibiu au demarat o ancheta, dar inca nu au retinut niciun suspect in acest caz. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro