Profesoara care-si determina studentii sa faca acte caritabile. I-a convins pe tineri sa viziteze saptamanal copii sarmani

Profesoara care-si determina studentii sa faca acte caritabile. I-a convins pe tineri sa viziteze saptamanal copii sarmani

Lectorul universitar doctor Alina Breaz, de la Universitatea "Aurel Vlaicu" din Arad, merge alaturi de studenti, saptamanal, cu cadouri la copiii sau batranii care au nevoie de ajutor. Se implica studenti atat de la programul de licenta cat si de la cel de master al specializarii Asistenta Sociala.

acum 39 luni (26 Dec 2017)

Lectorul universitar doctor Alina Breaz, de la Universitatea "Aurel Vlaicu" din Arad, merge alaturi de studenti, saptamanal, cu cadouri la copiii sau batranii care au nevoie de ajutor.

Pana acum, au participat impreuna la 70 de actiuni, care au avut loc in diferite cartiere ale Aradului. Se implica studenti atat de la programul de licenta cat si de la cel de master al specializarii Asistenta Sociala. Am inceput popularizarea ei pe retelele de socializare si astfel s-au alaturat echipei noastre si alti colaboratori, sponsori, sustinatori, care au contribuit neconditionat la actiunile noastre. Avem o colaborare frumoasa cu institutiile abilitate care au ca obiect de activitate Asistenta Sociala", a declarat Alina Breaz.

Profesoara alaturi de studenti la una dintre actiuni FOTO arhiva personala

Aradeanca Alina Maria Breaz (38 de ani) este primul doctor in Sociologie - Asistenta Sociala din judetul nostru. Alina preda de la varsta de 18 ani si este absolventa a seminarului Sfanta Ecaterina Prislop, absolventa a doua facultati: Teologie Asistenta Sociala si Drept.

Alina spune ca mereu in meseria de profesor a incercat sa aduca acest suflu (de ai ajuta pe altii) atat printre copiii din Hunedoara, unde si-a inceput activitatea didactica, cat si printre studentii specializarii Asistenta Sociala din Arad.

Campania demarata de ea impreuna cu studentii poarta denumirea "Ajuta-ne sa ajutam!".

Mai puteti citi:

Interviu cu primul doctor in Asistenta Sociala din judetul Arad: "De cele mai multe ori fugim de persoanele inactive"

Campania initiata de lectorul Alina Breaz continua ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro