Producatorul german de electronice Sennheiser va construi o fabrica in Brasov

Producatorul german de electronice Sennheiser va construi o fabrica in Brasov

Alaturi de fabricile deja existente in Germania, Irlanda si Statele Unite ale Americii, noua baza de productie va asigura pentru Sennheiser si mai multa flexibilitate pentru a acoperi cererea din piata. Aceste actiuni ne ofera un mai bun control asupra volumelor de productie, dar si capacitatea de a fi mai flexibili in a adapta produsele noastre la cerinte de piata dinamice", a declarat Dr. Andreas Sennheiser, Co-CEO at Sennheiser, adaugand: "Cu aceasta noua fabrica ne continuam investitiile in independenta care continua sa reprezinte calitatea distinctiva si avantajul Sennheiser ca o afacere de familie".

acum 66 luni (19 Mar 2018)

Alaturi de fabricile deja existente in Germania, Irlanda si Statele Unite ale Americii, noua baza de productie va asigura pentru Sennheiser si mai multa flexibilitate pentru a acoperi cererea din piata. Cu noua fabrica din Romania, avem o a treia baza de productie europeana si, in acelasi timp, ne extindem reteaua de distributie din Europa. Aceste actiuni ne ofera un mai bun control asupra volumelor de productie, dar si capacitatea de a fi mai flexibili in a adapta produsele noastre la cerinte de piata dinamice", a declarat Dr. Andreas Sennheiser, Co-CEO at Sennheiser, adaugand: "Cu aceasta noua fabrica ne continuam investitiile in independenta care continua sa reprezinte calitatea distinctiva si avantajul Sennheiser ca o afacere de familie".

In calitate de centru industrial si universitar, orasul transilvanean Brasov ofera companiei Sennheiser un excelent mediu de afaceri pentru noua fabrica. Ca un partener important, IPB va juca un rol cheie in a asigura standardele de inalta calitate pe care le avem pentru fabricarea produselor noastre", a completat Daniel Sennheiser, Co-CEO al Sennheiser. "Afacerea de familie Sennheiser este recunoscuta la nivel mondial atat pentru inovatiile sale, cat si pentru crearea unor produse de cea mai inalta calitate".

"Pentru a imbunatati schimbul de experienta, intentionam sa intensificam relatiile dintre cele patru fabrici Sennheiser", spune Andreas Sennheiser. In timp ce fabrica din Tullamore, Irlanda, produce in special monitoare de studio si traductoare acustice, la sediul central din Wedemark productia este concentrata in special pe produse premium si profesionale, inclusiv microfoane wireless.

In total, Sennheiser lucreaza cu 20 de subsidiare de vanzari si parteneri comerciali in peste 50 de tari din intreaga lume. Cinci centre de inovatie folosesc cercetari si procese de dezvoltare pentru a imbunatati puterea inovativa a specialistilor audio.

Citeste intreg articolul pe adevarul.ro