Producatorul de vinuri Cramele Recas a lansat pe piata din Romania o noua gama de vinuri inovatoare: MUSE

Producatorul de vinuri Cramele Recas a lansat pe piata din Romania gama de vinuri Muse in doua variante de prezentare, Day si Night. Cu un gust savuros si arome exotice, Muse Day ne poarta intr-o calatorie cu gusturi de fructe tropicale, trandafiri si iasomie, acompaniate de note fine de piersici si cirese, in timp ce Muse Night promite seri lungi si elegante, cu arome savuroase de fructe exotice.

acum 90 luni (12 Aug 2015)

Producatorul de vinuri Cramele Recas a lansat pe piata din Romania gama de vinuri Muse in doua variante de prezentare, Day si Night. Gama Muse este un tribut adus unui stil de viata cosmopolit si rafinat. Conceptul Muse se bazeaza pe ideea de complementaritate fericita, dar si opozitie, intre zi si noapte, intre soare si luna ca muze primordiale.

Cu un gust savuros si arome exotice, Muse Day ne poarta intr-o calatorie cu gusturi de fructe tropicale, trandafiri si iasomie, acompaniate de note fine de piersici si cirese, in timp ce Muse Night promite seri lungi si elegante, cu arome savuroase de fructe exotice.

Cultivand o serie de inovatii tehnologice si pozitionandu-se drept unul dintre liderii industriei vinurilor din Romania, producatorul Cramele Recas propune, prin lansarea gamei de vinuri Muse, nu doar arome deosebite si gusturi inedite, ci si cate un ambalaj distinct, in acord cu continutul sau. Sticlele reflecta fidel caracteristicile vinurilor: stil distinctiv in fiecare detaliu, farmec si eleganta exprimate in tehnici de imprimare deosebite si rafinate.

Bucurandu-se de inovatii tehnologice unice pe piata romaneasca de vinuri, sticla Muse Day promite o inchidere perfecta datorita dopului sau de sticla cu autoermetizare.

Sticla Muse Night poate deveni cel mai rafinat si la moda accesoriu al petrecerii datorita unui tip special de vopsea luminescenta ce straluceste sub lumina ultravioleta, pentru ca elementele de culoare albastra ale ambalajului sa obtina un efect tridimensional inedit.

"Producatorul de vinuri Cramele Recas este mandru sa fie un sustinator al inovatiilor in piata romaneasca si sa dezvolte produse de cea mai inalta calitate. Gama de vinuri Muse este un exemplu de inovatie pura pe piata din Romania. In primul rand datorita lansarii concomitent a doua variante de vin, dar si a unor elemente ce tin de prezentarea gamei: dopul de sticla, sablarea integrala a sticlei si vopseaua speciala care straluceste ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro