Procurorul general Augustin Lazar: Avem probleme de integritate care trebuie vazute cu prioritate

Procurorul general Augustin Lazar: Avem probleme de integritate care trebuie vazute cu prioritate

Inainte de a fi numit de presedintele Klaus Iohannis in fruntea Ministerului Public, Augustin Lazar a fost seful Parchetului Curtii de Apel Alba Iulia si are o vechime in functia de procuror de 34 de ani, din care 18 ani in functii de conducere.

acum 89 luni (3 Jul 2016)

"Avem niste probleme in legatura cu volumul de dosare care sunt in lucru si care trebuie solutionate intr-un termen rezonabil. Avem niste probleme de integritate care trebuie vazute cu prioritate si principiul integritatii trebuie vazut ca un principiu director in justitia romana, nu numai in Ministerul Public", a declarat Augustin Lazar inainte de inceperea evenimentelor legate de Ziua Justitiei de la Curtea de Apel Bucuresti. Lazar a precizat atunci ca reducerea "stocului de dosare" va fi o provocare pentru Ministerul Public, aratand ca PICCJ va manifesta transparenta, fara a afecta prezumtia de nevinovatie.

Inainte de a fi numit de presedintele Klaus Iohannis in fruntea Ministerului Public, Augustin Lazar a fost seful Parchetului Curtii de Apel Alba Iulia si are o vechime in functia de procuror de 34 de ani, din care 18 ani in functii de conducere. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro