Procurorii Mihaiela Iorga si Oana Haineala au depus cereri la CSM pentru a deveni judecatori

Daca Inspectia Judiciara ar fi verificat si Sectia pentru procurori ar fi solicitat acest document ar fi vazut ca Pescariu Dinu a denuntat o cu totul alta persoana, un posibil trafic de influenta savarsit de un fost prim-ministru si s-a denuntat pe el ca si cumparator de influenta", a declarat Mihaiela Iorga in plenul CSM.

acum 82 luni (15 Sep 2017)

Procurorii Mihaiela Iorga si Oana Haineala au depus cereri la CSM pentru a deveni judecatori, au declarat surse din sistem, pentru Mediafax. Mihaiela Iorga a contestat la CSM decizia de revocare din DNA, solicitarea fiind respinsa.

Procurorul sef al DNA a cerut revocarea Mihaelei Moraru Iorga pentru ca "nu a inregistrat un denunt in conformitate cu dispozitiile legale si nu l-a prezentat spre repartizare procurorului sef al Sectiei din care facea parte. In cererea de revocare se precizeaza ca Dinu Pescariu a denuntat la data de 14.10.2016 o persoana pe nume Vanesa Iusuf si pe martorul si pe cumparatorul de influenta Claudiu Florica, aspect neadevarat. Daca Inspectia Judiciara ar fi verificat si Sectia pentru procurori ar fi solicitat acest document ar fi vazut ca Pescariu Dinu a denuntat o cu totul alta persoana, un posibil trafic de influenta savarsit de un fost prim-ministru si s-a denuntat pe el ca si cumparator de influenta", a declarat Mihaiela Iorga in plenul CSM.

In ceea ce o priveste pe Oana Haineala, aceasta a fost secretar de stat in Ministerul Justitiei in perioada in care ministru era Florin Iordache. Dupa ancheta privind OUG 13, Sectia pentru procurori a CSM a decis sa-i retraga delegarea de la minister, la cererea procurorului general al Romaniei. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro