Procurorii, hotarati sa il puna dupa GRATII pe logodnicul lui Bobbi Kristina

In schimbul unei mărturii, procurorii ii oferă imunitate şi eliberare condiţionată din inchisoare tanărului care a fost alături de logodnicul lui Bobbi Kristina Brown, cand a găsit-o inconştientă in cadă. Bobbi Kristina a murit, duminică, la varsta de 22 de ani, după aproape șapte luni de spitalizare, in centrul de ingrijire din Atlanta, unde a fost internată la 24 iunie.

acum 69 luni (29 Jul 2015)

In schimbul unei mărturii, procurorii ii oferă imunitate şi eliberare condiţionată din inchisoare tanărului care a fost alături de logodnicul lui Bobbi Kristina Brown, cand a găsit-o inconştientă in cadă.

In cazul in care Max Lomas ar depune mărturie impotriva lui Nick Gordon, fostul logodnic al lui Bobbi Kristina ar fi acuzat de omor prin imprudenţă. Lomas se află momentan in inchisoare, cu acuzaţii de trafic de droguri care nu au legătură cu fiica lui Whitney Houston.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu fiica lui Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown, şi logodnicul ei, Nick Gordon.

Fiica artistei Whitney Houston adormea de multe ori in cada plină cu apă, după nopţile in care mergea la petreceri. De altfel, cu o zi inainte de moartea cantăreţei, Bobbi Kristina s-a trezit in cadă, după o petrecere la care atat ea, cat şi mama ei, au băut prea mult alcool, potrivit MailOnline.

Bobbi Kristina a murit, duminică, la varsta de 22 de ani, după aproape șapte luni de spitalizare, in centrul de ingrijire din Atlanta, unde a fost internată la 24 iunie. Fiica interpretei Whitney Houston, Bobbi Kristina, un destin nemeritat

Tanăra a fost găsită inconștientă in cada din locuința ei pe 31 ianuarie și poliția crede că a stat sub apă intre 2 și 5 minute.

In 11 februarie 2012, Whitney Houston a fost descoperită decedată intr-o cadă din hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, cu doar cateva ore inainte de a participa la o petrecere organizată cu ocazia premiilor Grammy.

Autopsia a dezvăluit că Whitney Houston s-a inecat in cadă, "in apă extrem de fierbinte", care avea o adancime de doar 30 de centimetri. Biroul de medicină legală din Los Angeles a stabilit că decesul cantăreţei a reprezentat o "moarte accidentală prin inecare", iar printre factorii care au contribuit la deces s-au aflat "o maladie cardiacă şi consumul de cocaină". ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro