Procurorii DNA Oradea au descins la Politie Beius. Conducerea institutiei, acuzata de fapte de coruptie

Procurorii DNA Oradea au descins la Politie Beius. Conducerea institutiei, acuzata de fapte de coruptie

In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Directiei Generale Anticoruptie, Inspectoratului Judetean de Politie Satu Mare si din partea Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bihor.

acum 53 luni (29 Jun 2016)

Perchezitii de amploare in Beius. Potrivit unor surse, este vizata conducerea Politiei Municipiului Beius, fiind vorba despre fapte de coruptie.

Perchezitii au loc si la doua posturi de politie. Este vorba despre postul de politie Pietroasa si postul de politie Carpinet.

"Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Oradea efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie comise in perioada 2014- 2016. In cursul zilei de 29 iunie 2016, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare in 22 locatii, situate in judetul Bihor, din care trei sunt sediile unor institutii publice, restul reprezentand sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice. In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Directiei Generale Anticoruptie, Inspectoratului Judetean de Politie Satu Mare si din partea Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bihor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro