Procurorii DIICOT au retinut un roman care ar fi furat, in Franta, diamante si inele in valoare de 5,2 milioane de euro

Procurorii DIICOT au retinut un roman care ar fi furat, in Franta, diamante si inele in valoare de 5,2 milioane de euro

UPDATE Potrivit unor surse judiciare, este vorba de o marca elvetiana de bijuterii, "De Grisogono". Potrivit Hotnews, surse judiciare au precizat ca suspectul roman s-a prezentat la magazinul de bijuterii drept un evaluator de bijuterii al unui potential client evreu si, profitand de neatentia angajatilor magazinului de bijuterii, a inlocuit diamantele si inelele cu copii fara valoare.

acum 73 luni (14 Jan 2017)

UPDATE Potrivit unor surse judiciare, este vorba de o marca elvetiana de bijuterii, "De Grisogono". Furtul ar fi avut loc pe data de 30 decembrie 2016, la sediul punctului de lucru din Paris al firmei elvetiene.

Potrivit datelor din dosar, suspectul roman, pe numele sau George Ploscaru, ar fi furat pe 30 decembrie 2016 dintr-un magazin de bijuterii din Franta doua diamante si doua inele cu pietre pretioase in valoare de 5,2 milioane de euro, potrivit Hotnews.

Romanul, care este acuzat si de constituirea unui grup infractional organizat, ar fi fost ajutat de doi cetateni sarbi. Din cercetari a reiesit ca George Ploscaru ar fi vandut diamantul in afara Romaniei, iar inelul ar fi incercat sa il vanda pe 12 ianuarie 2017 unor cetateni straini in Bucuresti la hotelul Radisson Blu, dar vanzarea nu a avut loc pentru ca nu s-au inteles asupra pretului.

Potrivit Hotnews, surse judiciare au precizat ca suspectul roman s-a prezentat la magazinul de bijuterii drept un evaluator de bijuterii al unui potential client evreu si, profitand de neatentia angajatilor magazinului de bijuterii, a inlocuit diamantele si inelele cu copii fara valoare. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro