Procurorii au pus pe bunuri ale lui Dorin Cocos, Gheorghe Stefan, Gabriel Sandu si Nicolae Dumitru, in dosarul "Microsoft"

Procurorii au pus pe bunuri ale lui Dorin Cocos, Gheorghe Stefan, Gabriel Sandu si Nicolae Dumitru, in dosarul

Dorin Cocos arestat preventiv intr-un alt caz alaturi de fiul sau si de Alina Bica Dorin Cocos mai este arestat preventiv si intr-un dosar disjung din cel privind despagubirea ilegala a unui teren din Sectorul 2 in care este acuzat de trafic de influenta si dare de mita. Mai multe stiri pe aceeasi tema: Sebastian Ghita neaga ca ar fi primit bani de la Dorin Cocos, prin intermediul SRI Motivarea judecatorilor pentru arestarea Elenei Udrea: In interviurile din presa dadea indicatii pentru Dorin Cocos Elena Udrea pe Facebook: Goana nebuna de a ma prezenta "mama coruptilor" Psihologii explica de ce a ajuns Elena Udrea la inchisoare: si-a luat nasul la purtare Procurorii anticoruptie nu ancheteaza faptele sesizate de Elena Udrea in cazul lui Florian Coldea

acum 105 luni (27 Feb 2015)

Gheorghe Stefan este in arest preventiv din 29 octombrie 2014, in dosarul "Microsoft", in care este acuzat de trafic de influenta si spalare de bani.

Gabriel Sandu, eliberat dupa ce ar fi facut un denunt

Potrivit informatiilor aparute in presa, inainte de a fi plasat in arest la domiciliu, Gabriel Sandu le-ar fi declarat anchetatorilor, in sustinerea solicitarii sale de inlocuire a acestei masuri, ca pe intreaga durata a mandatului sau de ministru al Comunicatiilor ar fi finantat lunar PDL cu sume insumand aproximativ 300.000 de euro.

"Pe intreaga perioada a mandatului meu de ministru, am finantat PDL cu sume lunare insumand circa 300.000 de euro in total. Recunosc si admit, de asemenea, ca am acceptat sa finantez partidul si actiunile sale, pentru a-mi facilita sprijinul politic si a-mi mentine functia de ministru dar si pozitia in conducerea centrala PDL. Mai precis, in cazul meu, aveam de adus la partid circa 5 milioane de euro, am avansat acesti bani din fondurile personale, legale, si le-am recuperat partial in modalitatea expusa de Claudiu Florica, Dorin Cocos si Gheorge Stefan.

Gabriel Sandu le-ar mai fi spus procurorilor DNA care instrumenteaza dosarul Microsoft ca o parte din banii dati ca mita ar fi ajuns si la fostii ministri Adriean Videanu si Radu Berceanu, dar si la Roberta Anastase. In arest preventiv au fost, pana pe 25 ianuarie, si fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu si omul de afaceri Dumitru Nicolae, acestia fiind in prezent in arest la domiciliu.

Dorin Cocos arestat preventiv intr-un alt caz alaturi de fiul sau si de Alina Bica

Dorin Cocos mai este arestat preventiv si intr-un dosar disjung din cel privind despagubirea ilegala a unui teren din Sectorul 2 in care este acuzat de trafic de influenta si dare de mita. In acest caz, aceeasi masura a fost dispusa si pentru Alina Bica, fosta sefa a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIIC... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro