Procurorii americani vor sa distruga reteaua mondiala KAT

El este cautat de autoritatile americane pentru violarea dreptului de autor, spalare de bani si alte acuzatii si Ministerul Justitiei din SUA a anuntat o plangere penala impotriva acestuia. Ucraineanul, presupusul sef al celui mai mare site de pirataj online, Kickass Torrents, a fost acuzat ca distribuie filme copiate ilegal, muzica si alte continuturi in valoare de peste un miliard de dolari.

acum 76 luni (29 Jul 2016)

El este cautat de autoritatile americane pentru violarea dreptului de autor, spalare de bani si alte acuzatii si Ministerul Justitiei din SUA a anuntat o plangere penala impotriva acestuia.

Ucraineanul, presupusul sef al celui mai mare site de pirataj online, Kickass Torrents, a fost acuzat ca distribuie filme copiate ilegal, muzica si alte continuturi in valoare de peste un miliard de dolari. Kickass Torrents sau KAT, a eclipsat in ultimii ani Pirate Bay si alte site-uri de gen, devenind cea mai mare sursa din lume a media piratata. Autoritatile americane vor incerca extradarea lui Vaulin pentru a raspunde acuzatiilor depuse in fata unui tribunal din Chicago, care a ordonat inghetarea unui cont bancar si a sapte nume de domenii asociate cu KAT care impart fisiere. Potrivit plangerii, site-ul ofera "un mediu sofisticat si convivial in care utilizatorii sunt in masura sa caute si sa localizeze continutul" care este protejat de dreptul de autor.

Procurorul general adjunct Leslie Caldwell a precizat: "In efortul de a se sustrage aplicarii legii, Vaulin s-a folosit de serverele sale situate in tari din intreaga lume si s-a miscat mereu din cauza crizelor repetate si a urmaririlor civile.

KAT si-a deplasat domeniile de mai multe ori dupa ce a fost blocat in Marea Britanie, Irlanda, Italia, Danemarca, Belgia si Malayesia.

KAT lucreaza in 28 de limbi si a furnizat filme care nu rulau inca in cinematografe, obtinand profituri din publicitatea rulata de site. Valoarea acestuia este estimata la peste 54 de milioane dolari, cu retete publicitare anuale de ordinul a 12,5 si 22,3 milioane dolari. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro