PROCUROAREA ANGELA NICOLAE A FOST ARESTATA. Se afla sub control judiciar in dosarul "Mafia carnii"

PROCUROAREA ANGELA NICOLAE A FOST ARESTATA. Se afla sub control judiciar in dosarul

Acuzata de luare de mita In decembrie 2013, Procurorul Angela Nicolae, alaturi de fiul ei si alti doi oameni de afaceri, au fost trimisi in judecata de procurorii DNA, dupa ce ea a cerut aproape 88.000 de lei pentru a intereveni in mai multe dosare, arata Directia Nationala Anticoruptie (DNA), intr-un comunicat de presa.

acum 101 luni (5 Sep 2014)

Procuroarea Angela Nicolae se afla sub control judiciar, iar in aceasta dimineata DNA a cerut arestarea sa.

Update 15:23 - Angela Nicolae a fost arestata dupa ce procurorii DNA au dispus o cerere pe numele ei pe motiv ca a incalcat conditiile controlului judiciar.

Angela Nicolae e acuzata de luare de mita de mai multi oameni de afaceri.

Acuzata de luare de mita

In decembrie 2013, Procurorul Angela Nicolae, alaturi de fiul ei si alti doi oameni de afaceri, au fost trimisi in judecata de procurorii DNA, dupa ce ea a cerut aproape 88.000 de lei pentru a intereveni in mai multe dosare, arata Directia Nationala Anticoruptie (DNA), intr-un comunicat de presa.

Angela Nicolae a fost arestata preventiv in dosarul "Mafia Carnii", alaturi de fiul ei, avocat, dupa ce a oferit protectie in dosare penale contra cost. Decizia arestarii a fost mentinuta si de instanta de control a Inaltei Curti. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro