Procter and Gamble. Educatie si meserie la Urlati, Prahova

Procter and Gamble. Educatie si meserie la Urlati, Prahova

Pentru ei si pentru viitoarele generatii din comunitate a inceput construirea unei noi sali de clasa, avand la baza partenerialul dintre companie, autoritatile locale, profesori si organizatia Habitat for Humanity Romania. Incepand cu 2013, P&G si-a unit fortele cu Habitat for Humanity Romania pentru a ajuta familiile cu venituri mici sa obtina o locuinta, prin sprijin financiar si prin voluntariatul angajatilor sai de la sediul central din Bucuresti si de la fabrica din Urlati, Prahova.

acum 83 luni (16 Jun 2017)

Pentru ei si pentru viitoarele generatii din comunitate a inceput construirea unei noi sali de clasa, avand la baza partenerialul dintre companie, autoritatile locale, profesori si organizatia Habitat for Humanity Romania. Procter & Gamble si Habitat for Humanity Romania au inceput parteneriatul in 2013 si azi anunta extinderea Liceului Teoretic "Brancoveanu Voda" din Urlati cu noua sala de clasa. Datorita sprijinului financiar al companiei si implicarii angajatilor P&G, constructia care se ridica acum va permite elevilor sa desfasoare cursuri practice si sa atinga excelenta in domeniul in care se specializeaza. Noua sala de clasa va fi inaugurata in septembrie, astfel incat elevii sa poata beneficia de conditii de studiu moderne odata cu inceperea noului an scolar.

Acest nou proiect face parte din angajamentul P&G fata de comunitatea locala din Urlati, unde compania este prezenta cu una dintre cele mai moderne fabrici de produse pentru ingrijirea parului. In plus, noua sala de clasa completeaza o serie de alte activitati care vizeaza sprijinirea educatiei, precum acordarea de burse celor mai buni elevi, sustinerea participarii la concursuri regionale si nationale sau oferirea de oportunitati profesionale in cadrul P&G. Incepand cu 2013, P&G si-a unit fortele cu Habitat for Humanity Romania pentru a ajuta familiile cu venituri mici sa obtina o locuinta, prin sprijin financiar si prin voluntariatul angajatilor sai de la sediul central din Bucuresti si de la fabrica din Urlati, Prahova. In ultimii 4 ani, aproximativ 200 de voluntari P&G au lucrat pentru a construi case care au gazduit 20 de familii. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro