Procesul lui Bill Cosby a fost anulat. Reactii: "O victorie pentru el, o nedreptate pentru toate femeile"

Procesul lui Bill Cosby a fost anulat. Reactii:

50 de ore de deliberari, niciun rezultat Procesul actorului american Bill Cosby a fost anulat sambata din cauza ca juratii nu au putut sa stabileasca un verdict in unanimitate pentru niciun cap de acuzare, dupa mai mult de 50 de ore de deliberari, potrivit AFP, citat de News.ro. Actor indragit pentru roluri din sitcomuri de succes ale anilor 1980, Cosby a fost acuzat in ultimii doi ani de 60 de femei - cele mai multe aspirante la titlul de actrite sau fotomodele. "Am putea avea de-a face cu cel mai mare violator american in serie, reusind sa faca asta atat de mult timp pentru ca se ascundea in spatele imaginii lui Cliff Huxtable, tatal de familie afectuos si amuzant, personaj principal al ", a declarat, pentru "New York Daily News", Jewel Allison, un fost model care sustine ca a fost violata de Cosby.

acum 78 luni (19 Jun 2017)

50 de ore de deliberari, niciun rezultat

Procesul actorului american Bill Cosby a fost anulat sambata din cauza ca juratii nu au putut sa stabileasca un verdict in unanimitate pentru niciun cap de acuzare, dupa mai mult de 50 de ore de deliberari, potrivit AFP, citat de News.ro.

Este o victorie pentru actorul in varsta de 79 de ani, acuzat de agresiune sexuala asupra Andreei Constand in 2004, chiar daca ministerul public va avea posibilitatea de a cere un nou proces. Bill Cosby este acuzat ca a agresat sexual, in 2004, o tanara admiratoare aflata sub influenta medicamentelor si a alcoolului, si a fost judecat penal.

Actor indragit pentru roluri din sitcomuri de succes ale anilor 1980, Cosby a fost acuzat in ultimii doi ani de 60 de femei - cele mai multe aspirante la titlul de actrite sau fotomodele.

Acest proces din Norristown, in apropierea orasului Philadelphia, este singurul care a fost demarat, pentru ca a trecut prea mult timp de cand ar fi avut loc cea mai mare parte a abuzurilor raportate.

Cosby insista ca relatiile erau consimtite, dar, daca era condamnat, risca sa isi petreaca restul vietii in inchisoare, pentru ca pedeapsa minima era de 10 ani, si ar fi trebuit sa plateasca o amenda de 25.000 de dolari.

Ce reactii au avut vedete si victimele

In fata deciziei juratilor, vedete si acuzatorii lui Cosby nu au stat impasibili si au reactionat, noteaza "Huffington Post". "Daca apararea lui Cosby e adevarata, atunci el admite ca si-a inselat nevasta de sute de ori prin folosirea de quaaludes. "O victorie pentru el, o nedreptate pentru toate femeile", sta scris si pe pagina de Twitter Women's March.

Bill Cosby's trial is about much more than Bill Cosby. Cosby will be retried.-- Lisa Bloom (@LisaBloom) June 17, 2017

A mistrial for Cosby. An injustice for all women.-- Women's March (@womensmarch)... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro