Procesul baronilor Mazare si Constantinescu se judeca de peste 3.000 de zile. Cazuri celebre sunt pe rolul instantelor de mai bine de un deceniu, fara ca o pronuntare definitiva sa se intrevada in viitorul apropiat

S-a spus, in ultimele zile, ca celebra si abrogata Ordonanta 13 este o modalitate prin care s-a incercat impiedicarea echidistanta si eficienta a actului de justitie.

acum 89 luni (12 Feb 2017)

S-a spus, in ultimele zile, ca celebra si abrogata Ordonanta 13 este o modalitate prin care s-a incercat impiedicarea echidistanta si eficienta a actului de justitie. Romania se confrunta insa in acest domeniu cu dosare care bat pasul pe loc, in instante, de ani buni, unele de aproape un deceniu.

101 termene de judecata

Unul dintre cele mai vechi dosare in care sunt implicati politicieni, care nu si-a gasit inca rezolvare, este cel numit "Dosarul Retrocedarilor", in care sunt implicati Radu Mazare, ex-primar al Constantei, si Nicusor Constantinescu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta.

Cititi textul integral in editia de luni a ziarului "Romania Libera", disponibila la toate punctele de difuzare a presei din tara si prin abonament. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro