Procesul acuzatilor pentru tragedia din Clubul Colectiv va incepe la Judecatoria Sectorului 4

Citește și: La București se organizează comemorarea a patru luni de la tragedia din Colectiv In cadrul anchetei care se află in derulare, procurorii de la Parchetul General susţin că incendiul de la Colectiv s-a produs ca urmare a faptului că persoanele care aveau in administrare spaţiul respectiv au incurajat şi permis accesul unui număr de oameni mult peste limita admisă a clubului.

acum 42 luni (7 Oct 2016)

UPDATE 19.03: Magisţratii Judecătoriei Sector 4 au decis, vineri, ca dosarul "Colectiv", in care au fost trimişi in judecată cei trei patroni ai clubului şi reprezentanţii firmei de artificii, să fie declarat in stare de judecată şi să nu fie restituit la parchet, aşa cum au cerut o parte dintre inculpaţi, potrivit News.ro.

------------

Magistrații de la Tribunalul Bucureşti și cei de la Judecătoria Sectorului 4 urmează să decidă dacă rechizitoriul intocmit de procurori in cazul tragediei de la Clubul Colectiv este complet, iar in caz afirmativ va putea incepe judecata pe fond a celor două dosare, informează vineri TVR.

"Imi prezint astăzi demisia din funcția de primar al Sectorului 4, in semn de respect față de victimele tragediei și sper ca vidul legislativ și carențele administrative să tragă un semnal de alarmă, de la cel mai simplu funcționar pană la cel mai inalt for legislativ", a anunțat Cristian Popescu Piedone.

Citește și: La București se organizează comemorarea a patru luni de la tragedia din Colectiv

In cadrul anchetei care se află in derulare, procurorii de la Parchetul General susţin că incendiul de la Colectiv s-a produs ca urmare a faptului că persoanele care aveau in administrare spaţiul respectiv au incurajat şi permis accesul unui număr de oameni mult peste limita admisă a clubului.

In octombrie 2016 se implineşte un an de la tragedia din clubul Colectiv, unde 64 de persoane şi-au pierdut viaţa iar zeci de oameni au rămas mutilați. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro