Problemele pe care le pot avea atat femeile, cat si barbatii care dorm imbracati cu lenjerie intima

Problemele pe care le pot avea atat femeile, cat si barbatii care dorm imbracati cu lenjerie intima

In cazul femeilor, in special daca acestea sunt oricum predispuse la mancarimi si iritatii in zona genitala, medicii recomanda, asadar, renuntarea la lenjeria intima pentru a permite pielii sa respire.

acum 84 luni (15 Mar 2016)

- V vine de la Vagin), este, potrivit publicatiei "Huffington Post", numai unul din expertii care recomanda pacientilor sa doarma fara lenjerie intima.

"Daca zona este constant acoperita, mai ales de materiale fara capacitati absorbante, odata ce umezeala se aduna se creeaza mediul perfect pentru dezvoltarea bacteriilor", a declarat medicul. "Cu cat te imbraci mai bine, cu atat va trebui sa renunti la mai multe haine cand vei avea bufeuri pe timpul noptii", explica doctor Raquel B. Dardik, profesor clinic asociat al Departamentului de Obstetrica si Ginecologie de la Centrul Medical Langone al Universitatii din New York. In cazul femeilor, in special daca acestea sunt oricum predispuse la mancarimi si iritatii in zona genitala, medicii recomanda, asadar, renuntarea la lenjeria intima pentru a permite pielii sa respire. Regula este valabila si in cazul barbatilor, conform urologului american Brian Steixner. In plus, somnul fara lenjerie intima este bun si pentru productia si calitatea spermei, precizeaza acesta. In cazul in care nu puteti renunta la lenjeria intima in timpul somnului, optati pentru optiuni din bumbac sau chiloti stil boxeri cu o croiala lejera. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro